Skip to content

Jazzdans voorrondes Putten

Afgelopen zaterdag 29 maart vonden in Putten de voorrondes jazzdans plaats. De 5 jazzdansselectiegroepen van KEV deden allen mee en hebben een super prestatie neergezet. KEV is deze dag eerste, twee keer tweede, zesde en negende geworden en kan met trots terugkijken op deze mooie dag.

d711jaar1316jaar

De dag begon vroeg en de selectie 7-11 jaar en 13-16 mochten in het ochtendprogramma beginnen. Voor de jongste selectiegroep was het de eerste keer dat ze meedansten in de D categorie 9 t/m 13 jaar. Vorig jaar zijn ze op een eerste plek geëindigd in de categorie D 6 t/m 9 jaar. Het was dus enorm spannend en ze hebben het ontzettend goed gedaan. De leidster was dan ook enorm trots op deze prestatie. Ook voor het grootste gedeelte van de t/m 16 selectiegroep was het een eerste keer om mee te dansen in deze categorie. De afgelopen weken hebben ze bewezen dat ze ontzettend zijn gegroeid en ook zij mogen dan ook heel trots zijn met een negende plaats.

c913jaar1619jaar

In de middag mochten de selectie groepen C t/m 13 jaar, 16 t/m 19 en 20+ hun prachtige dansen laten zien. Ook deze groepen hebben een fantastische prestatie neergezet waar ze met trots naar terug kunnen kijken. De t/m 13 jaar danste tevens voor het eerst mee in een C categorie en heeft een tweede plek weten te halen. De 16 t/m 19 jaar heeft na hard trainen een verdiende eerste plaats gehaald. De 20+ heeft een prachtige uitvoering neergezet en is hiermee op een zesde plek geëindigd.

Al met al een mooie dag, met veel mooie choreografieën. KEV mag weer trots zijn op alle prijzen die binnen zijn gesleept.

20jaar