Skip to content

3 podiumplaatsen voor turnen dames 3e divisie K.E.V Vriezenveen

Afgelopen zaterdag 14 december turnden de dames uit de 3de divisie hun tweede voorronde in Hengelo.

In de eerste ronde waren de instappers Meis Perik en Lian Dasselaar aan de beurt. Meis en Lian waren redelijk ontspannen en hadden er erg veel zin in. Ze begonnen op het onderdeel sprong, beide mooie cijfers van de jury en Lian kreeg zelfs de allerhoogste punten van alle dames in deze categorie. Op het onderdeel balk kreeg Meis de hoogste punten van alle dames, maar ook op vloer en rek hebben de dames fantastische oefeningen laten zien. Dit werd dan ook beloond met twee podiumplekken. Meis behaalde een prachtige 3e plaats en Lian mocht de zilveren medaille in ontvangst nemen. Een prestatie om heel erg trots op te zijn!

In ronde drie mochten de junioren starten aan hun wedstrijd, K.E.V heeft in deze categorie 3 turnsters: Madelief Dijkstra, Eline van Losser en Noël Siemerink, alleen konden Eline en Noel helaas niet deelnemen aan deze wedstrijd omdat deze meiden examen hadden voor assistent turnen, goed nieuws: ze zijn geslaagd! Madelief heeft normaal gesproken veel zenuwen voor en tijdens een wedstrijd, maar om één of andere reden was ze deze dag heerlijk ontspannen! En dat zag je uiteraard terug in de punten, ze behaalde zelfs een 2de plek op het onderdeel sprong! Ze heeft een top wedstrijd gedraaid, Madelief eindigde op een mooie 6de plek!

In ronde 4 was de beurt aan Noa Exel, de vorige wedstrijd mocht ze de bronzen medaille in ontvangst nemen, een mooi doel was dan ook deze dag om nogmaals op het podium te kunnen staan. Ze turnde haar oefeningen fantastisch! Zonder enige fouten…. Dus die kans zat er dik in! De wedstrijd zat erop en de turnsters kwamen op de vloer voor de prijsuitreiking, en Jaaaaaa Noa werd 2de met een nihil verschil van 5 honderdste en mocht de zilveren medaille in ontvangst nemen.

De trainsters zijn erg trots op de dames. Op naar de derde voorronde op … 2020