Skip to content

7 teams van K.E.V. winnen 20 prijzen op het NK groepsspringen in Rotterdam

Afgelopen zaterdag 10 december vond het NK groepsspringen plaats in Rotterdam. Maar liefst 7 teams van K.E.V. Vriezenveen hebben zich geplaatst voor deze wedstrijd en hebben laten zien wat ze kunnen. Het NK is de wedstrijd waar alle teams heel hard naar toe hebben gewerkt. K.E.V. deed mee met 3 B teams en 4 A teams. Het was een ontzettend leuke en spannende dag voor de teams.

team-foto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In de ochtend kwamen de B teams in actie. Het jeugd B team bestaat uit Meike Wilharms, Emely di Gregorio, Imri de Jong, Anke Meijers, Jetske Mulder, Lynn Bijlstra, Annelin Smelt en Iris Exel. De dames hebben laten zien wat ze in huis hadden en dit werd beloond met de volgende prijzen:

Pegasus trampoline Nederlands Kampioen

Plankoline kast: 3e

Minitrampoline: 3e

Airtrack: 3e

Het junioren B team kwam ook in de ochtend in actie, dit team bestaat uit Meike Bom, Laura van de Hel, Pien Folbert, Lotte Smit, Lynn van der Cozijne, Sara Fraterman en Indy Kosters, Sanne Grol is helaas een week voor de wedstrijd geblesseerd geraakt. Dit team deed mee op drie onderdelen waarbij de tegenstand erg groot was. De uitslagen:

Trampoline: 4e

Trampoline pegasus: 5e

Tafel minitrampoline: 5e

De dames van de C-lijn waren vandaag ook aanwezig! Omdat deze dames zich eerder hebben gepromoveerd naar de B-lijn mochten ze zich vandaag bewijzen op het NK! Ze hadden zich geplaatst voor het onderdeel tafel. Het gaat om de dames: Vera en Jody Goosselink, Anne-marie Schoemaker, Annelien Hoff, Kaylee Klos, Rowi Bakhuis en Anja Velthuis. Ze hebben zich goed bewezen op het onderdeel tafel en hebben laten zien dat ze op het NK thuis hoorden. Helaas viel het in de puntentelling wat tegen en eindigden ze op een 6de plek! Maar al met al mogen ze terugkijken op een mooie wedstrijd met een aantal nieuwe sprongen.

Tijdens de middagwedstrijd kwamen de A teams in actie. De jeugd A, bestaande uit Eline van Losser, Noa Exel, Jasmijn Smelt, Marit Zagers, Wies Quaink, Merel Smit, Tara Olthof, Guusje Smelt en Roos Prinsen hebben tijdens deze wedstrijd erg netjes gesprongen. Dit werd beloond met de volgende prijzen:

Minitrampoline: Nederlands Kampioen

Minitrampoline pegasus: Nederlands Kampioen

Plankoline kast: 2e

Airtrack: 2e

De junioren A die bestaat uit Annelot Bolk, Danique Smelt, Noëlle Eshuis, Jorien Smelt, Madelief Dijkstra, Noël Siemerink, Maudé Lesscher, Sanne Nijhuis en Lobke van Goor. Dit team heeft op elk onderdeel een prijs mee naar huis weten te nemen.

De uitslagen:

Airtack: Nederlands Kampioen

Minitrampoline: 3e

Minitrampoline pegasus: 3e

Tafel minitrampoline: 3e

Plank pegasus: 2e

Tijdens de middagwedstrijd deden er twee senioren teams mee. De senioren A2 bestaande uit Ingrid Fokke, Esther Wetering, Cheyen van der Weide, Eline Grol, Karlien Torny, Daniëlle Hoff, Laura Reefhuis en Anne Kleinjan, zij heeft na een knie blessure weer een aantal sprongen mee kunnen springen. Helaas was Emma Bonke geblesseerd. Dit team kwam in de ochtend in actie op tafel minitrampoline en airtrack. En in de middag op de andere drie toestellen.

De uitslagen:

Minitrampoline tafel: 4e

Airtrack: 4e

Minitrampoline: 3e

Minitrampoline pegasus: 3e

Plank pegasus: 3e

Bij de senioren teams was ook de tegenstand erg sterk, het senioren A1 team bestaande uit Lianne Schoemaker, Thirza Prinsen, Sasha Kuiper, Lisann Starke, Cheyen van der Weide, Marjet Egberts, Lorraine Mantiri, Mandy Bosch en Lisanne Smelt kwamen op 4 onderdelen uit op het A niveau.

De uitslagen:

Minitrampoline pegasus: 2e

Plank pegasus: 2e

Aitrack: 2e

Minitrampoline tafel: 3e

Alle teams hebben ontzettend goed hun best gedaan, dit werd beloond met vele prijzen. De leiding Anouk Berkhoff, Kirsten Jansen, Eline Grol, Yvonne Snijders, Thirza Prinsen en Iris van Huizen zijn erg trots op de prestaties van alle teams.