Skip to content

Acro geplaatst voor district

Foto krant 1

In de ochtend was het de beurt aan de teams op E niveau. Maarten Schoenmaker met Florien Bosman waren als eerste in hun baan aan de beurt. Ze zetten alles op alles en werkten erg netjes. Helaas een foutje en wat tijdfouten waardoor ze met 21.60 punten helaas niet het puntenlimiet van 23 punten is gehaald en daardoor niet door zijn naar het district. Marc van Os en Ties Hoften hadden ook de opdracht om 23 punten te verzamelen. Ze hebben artistiek veel verbeterd en dat was te zien. Het zag er netjes uit. Ook de elementen gingen keurig. Helaas bijna een val en wat netheidfoutjes. Ze hebben het keurige cijfer 22.40 gekregen. Het drietal Cheryl Uitslag, Jeanine van Egten en Mirte Wilharms hebben het geweldig gedaan. De basket ging niet helemaal foutloos. Ze hebben zich weten te verbeteren door een geweldige 11e plaats te behalen met 23.9 punten. Joyce Koster en Michelle tempert stonden daarna op het programma. Ze hebben het keurig gedaan door de zenuwen goed in bedwang te houden. Helaas kregen ze 2 tijdfouten en was er hier en daar een kleine wankeling. Met 23.2 punten hebben ze wel de limiet gehaald maar helaas niet bij de beste helft geëindigd. Cindy Platenkamp en Denise Jansen hebben dit seizoen al eerder bewezen dat ze bij de besten horen. Nu moest het dan ook weer gebeuren. Helaas werden er iets te veel kleine foutjes gemaakt. Ze kregen het cijfer 22.95.

In de middag was het aan de teams op D niveau om bij de beste helft te eindigen. Kirsten Jansen, Demi Kosters en Sanne Grol hadden er erg veel zin in. Het niveau in het D lijn ligt erg dicht bij elkaar. Helaas ging er bij het eerste element gelijk iets mis, waardoor ze wel heel veel goed moeten maken in de rest van de oefening. Dat deden ze heel goed en hebben keurige elementen laten zien. Met 24.45 punten zijn ze net niet door naar het district. Manon Hospers en Lotte Smit waren ook erg goed op weg naar een mooi cijfer. Helaas moest de toss halve draai opnieuw ingezet worden, maar ze mogen enorm trots zijn over hun optreden. Ze kregen het cijfer 23.25. Michelle Marsman en Annelot Bolk hebben het uitstekend gedaan. Hun hoogste cijfer van dit seizoen. Met mooie salto’s tot stand kwamen ze op het mooie cijfer 24.5 punten. Ze zijn net niet door en staan als 1e reserve op de lijst. Emma van’t Spijker met Amber Smit gingen ook geweldig. De elementen gingen netjes. Helaas is een opgang niet gelukt wat technische aftrek heeft opgeleverd. Maar ze hielden nog genoeg over en hebben zich met 24.8 punten als 6e geplaatst voor het district. Melvin en Thomas zijn het 2e duo dat zich geplaatst heeft voor het district. Ze hebben de dans keurig uitgevoerd en de elementen gingen netjes, met hier en daar een klein foutje. Met 23.80 punten door naar district.

Hun trainsters Michelle Marsman en Melanie webbink hebben met veel spanning naar deze wedstrijden toegeleefd en zijn erg blij met alle resultaten en inzet wat de teams getoond hebben. De districtsfinale word op 29 maart gehouden in Almelo en zullen daar Melvin, Thomas, Emma en Amber terug zien.