Skip to content

Acro teams KEV in de prijzen

Op zaterdag 30 januari en 6 februari werden de laatste plaatsing wedstrijden gehouden voor de acro teams op D en E niveau. KEV nam volop deel aan deze wedstrijden en hebben zeer goede resultaten neer gezet. Maar liefst 17 teams hebben zich geplaatst voor de provinciale kampioenschappen. Michelle Marsman met Jasmijn Smelt behaalden samen met Thomas Tempert en Silke Strijk een 1e plaats. Marc van Os met Ties Hoften wisten een 2e plek te behalen en Anja Veldhuis met Roos Prinsen kregen een medaille voor hun 3e plaats. Goede resultaten voor de acro teams van KEV.

 

Op deze wedstrijden werd gestreden om een plek in de finale van de provinciale kampioenschappen. De bovenstaande teams hebben zich door hun podiumplek rechtstreeks geplaatst. Maar ook de onderstaande teams behoorden bij de besten en mogen op 20 februari strijden voor een plek in de districtsfinale. E niveau ook geplaatst: Fleur Prinsen met Noa Exel, Joyce Koster met Michelle Tempert, Annelot Bolk met Karen Slettenhaar, Jantine Egberts met Lynn Botter, Maarten Schoemaker met Florien Bosman, Edith Reinink-Brunott met Marjolein Bramer en Maura Winkel.

D niveau ook geplaatst: Manon Hospers met Lotte Smit, Lianne Schoemaker met Maartje Roelofs, Rosalie Altena met Lieke Grol, Naomi de Jong met Benthe Kobes, Lisann Starke met Anne Warmink en Diede Eshuis, Monique Wild met Anouk Starke en Ghislaine Geerts, Cheryl Uitslag met Jeanine van Egten en Mirte Wilharms. Iedereen heeft het erg goed gedaan. Ook onderstaande teams hebben keurig gepresteerd. Helaas was het voor hun net niet genoeg. Zij staan reserve voor de finale.

E niveau: Jody Goosselink met Tess Kleinjan en Maud Coes, Emma van den Bosch met Marell Baan en Madelein Bolk, Kirsten Spit met Ingeborgh Bouwhuis en Seline Oudelaar, Eline Oordt met Denise Kobes en Benthe Oudelaar, Tessa Kemp met Lotte ter Steeg, Kaylee Tijhof en Imri de Jong.

D niveau: Els Nijland met Jacquelien Smit en Tess Winkel, Cindy Platenkamp met Debora de Jong.

 

De trainsters Michelle Marsman, Kirsten Jansen en Melanie Webbink zijn al enorm blij en trots op de resultaten. De finale is al snel en word op 20 februari gehouden in Hellendoorn.

Prijzen PW 2 en 4