Skip to content

C-springgroep straalt op Overijsselse kampioenschappen

Op 6, 13 en 20 mei werden de Overijsselse kampioenschappen gehouden voor de senioren, junioren en jeugd op C-niveau.

Op 6 mei waren de senioren aan de beurt om hun sprongen te laten zien in Ede.

Sommige meiden kwamen zelfs uit op B of A niveau. De dames hebben erg netjes gesprongen en er zijn zelfs een paar medailles binnengesleept. Lotte Stegeman werd 4e op pegasus trampoline. Kaylee Klos werd zelfs Overijssels kampioen op trampoline en Esther Grobben werd Overijssels kampioen op het toestel pegasus plank.

Op 13 mei lieten de junioren zien wat ze konden in Nunspeet. Ook hier werd super gesprongen en werd dit ook weer beloond met een aantal mooie medailles. Een hele prestatie aangezien de meiden op sommige toestellen wel 56 tegenstanders hadden. Carmen Meulman heeft hier een zilveren medaille verdiend op het toestel pegasus plank. Michelle Tempert werd zelfs Overijssels kampioen op pegasus trampoline.

Op 20 mei werd de laatste wedstrijd gehouden, deze was voor de jeugd, de jongste meiden. Ook zij hebben zich van hun beste kant laten zien en hebben super gesprongen. Op deze dag waren er wel 6 prijzen te verdienen per toestel, omdat de meiden wel 77 tegenstanders hadden. Noortje Lemans is hier 6e geworden op trampoline, hetzelfde toestel waar Madelein Bolk 4e werd en Nienke Wilharms zelfs op een mooie 2e plek is geëindigd. Indy Schoemaker heeft een mooie 3e plek verdiend op plankoline kast en is ook nog 2e geworden op pegasus trampoline.

Kortom, op alle drie de dagen hebben de meiden super gesprongen. De trainsters Anouk Berkhoff, Eline Grol en Kirsten Jansen zijn dan ook super trots op alle dames die hebben meegedaan! Voor verdere uitslagen verwijzen we u naar de KNGU site. De meiden zullen nu verder gaan trainen voor het NK wat plaats zal vinden op 10 juni in Surhuisterveen.