Skip to content

De D-lijn Acro afdeling van K.E.V straalt ondanks een kort wedstrijdseizoen.

Ook voor onze teams op de D-lijn kwam er een abrupt eind aan het wedstrijdseizoen. Echter zijn er vele stappen gemaakt door al onze teams. We willen onze teams dan ook nog even in het zonnetje zetten en de prestaties delen met alle lezers.
Jasmijn Smelt en Jasmijn Engberts kwamen dit jaar uit op de D-jeugd. Ze hebben dit seizoen jammer genoeg maar 1 wedstrijd kunnen draaien. Op deze wedstrijd hebben ze wel laten zien dat ze helemaal klaar waren voor het seizoen. Jammer genoeg hield het seizoen voor dit team ook te snel op. Er zat een goede kans in dat ze zich hebben weten te plaatsen voor de halve finale.
Sanne Grol en Karen Slettenhaar komen uit in de D-senioren. Ze hebben dit jaar gedraaid als duo omdat hun partner Annelot Bolk voor school weg moest. Hun eerste wedstrijd maakte ze een fout met de motion dit zorgde voor grote aftrek. De tweede wedstrijd verliep de hele oefening netjes maar net bij het laatste element een fout. Op de laatste wedstrijd lieten ze zien wat ze konden en behaalde ze een mooie score. Ze hebben dit seizoen een mooie groei doorgemaakt.
Michelle Tempert en Merle van Aalderen komen uit in de D-senioren Michelle heeft dit seizoen een pijnlijke blessure gehad aan haar pols. Jammer genoeg hebben ze hierdoor op beide wedstrijden niet optimaal kunnen presteren. Maar ook deze meiden hebben een mooie groei doorgemaakt en gaan het volgend jaar hopelijk blessure vrij nog een keer proberen.
Monique Wild en Emmely di Gregorio komen ook uit in de D-senioren. Samen hebben ze hard gewerkt om alle doelen voor dit seizoen te behalen. Ze waren goed op weg en waren klaar voor de laatste wedstrijd. Helaas heeft deze wedstrijd niet plaats gevonden. We gaan kijken wat het volgende seizoen dit team te bieden heeft.
Maud Olthof, Lieke Dasselaar en Nina Schoemaker komen uit in de D-senioren. Dit team heeft voor dit seizoen een mooie dans. Ze lieten op de wedstrijden zien dat ze strak kunnen werken. Helaas kwam er tijdens de laatste wedstrijd ene mental block voor de salto achterover De meiden hebben op het laatste moment een helemaal nieuw element gedaan, en top uitgevoerd. Helaas was er behoorlijk wat aftrek omdat dit niet op het wedstrijdblad stond.
Emma van den Bosch, Marell Baan en Madelein Bolk kwamen uit in de D-senioren. Dit team heeft 2 salto’s in de oefening. De ene vooruit en de ander achteruit wat erg knap is. De meiden hebben maar 1 wedstrijd gehad. Tijdens deze wedstrijd is er 1 fout geweest bij een individueel element wat zorgde voor veel aftrek. Helaas hebben ze zich niet kunnen verbeteren.
Tessa Kemp en Merle Staal hebben maar kunnen deelnemen aan één wedstrijd dit jaar. Op 2 tijdsfouten een erg nette oefening met weinig foutjes. Helaas zat er voor Tessa en Merle geen 2e wedstrijd in vanwege ziekte en de laatste wedstrijd die is afgelast i.v.m. het corona virus.
Op de eerste wedstrijd hebben Kirsten Jansen en Tamar van Losser een mooie oefening neer gezet. Helaas was er wat spanning waardoor er een tijdsfoutje is gemaakt en het artistieke cijfer wat laag uitviel. De tweede wedstrijd gingen ze er weer helemaal voor en de goede voorbereiding voor de wedstrijd werd beloond. Het team heeft een erg strakke oefening neer gezet. Ook Kirsten & Tamar hebben helaas niet kunnen deelnemen aan hen 3e wedstrijd.
Dit team kwam dit jaar uit in de D-senioren Mix Team. Thomas Tempert en floor Post hebben deelgenomen aan 2 wedstrijden dit seizoen. De eerste wedstrijd ging boven verwachting goed en hierbij hebben Thomas en Floor meteen het limiet al weten te behalen. Dit houdt in dat ze een plaats hebben weten te bemachtigen op de 1/2 finale van Nederland die nu helaas ook afgelast is.
Sanne Bosch, Lynn van de Cozijne en Eva Menkveld zijn sinds september een nieuw team en ze kwamen dit seizoen uit in de categorie D senioren Trio. De eerste wedstrijd hebben ze een mooie oefening neer gezet en waren een aantal technische foutjes en 1 tijdsfout. Met een aantal verbeter punten op zak en vol goede moed zijn ze hen 2e wedstrijd ingegaan. Dit was voor het team een erg spannende wedstrijd omdat Lynn de dag ervoor net terugkwam van haar expeditie met school uit Suriname. Ze hebben zich wel weten te verbeteren deze wedstrijd ondanks dat het team 2 weken lang niet heeft kunnen trainen. Het team heeft een. Helaas zat er ook voor dit team geen 3e wedstrijd in dit jaar.
Iris Exel, Lieke Grol en Benthe Fokke kwamen dit jaar uit in de categorie D junioren Trio. Ze hebben op hen eerste wedstrijd een mooie oefening neer gezet met nog een aantal technische foutjes en 1 tijdsfout als verbeter punt. De tweede wedstrijd was er helaas veel last van een blessure maar ze hebben zich niet laten kennen en hebben hun vorige score zelfs wat weten te verbeteren. Voor wedstrijd 3 heeft dit team aan alle tips en vooral de techniek gewerkt en dit werd beloond want hier hebben hun hoogste score van het seizoen weten te behalen.
Uiteindelijk zijn er op het D-niveau ook verschillende prijzen mee genomen. Kirsten en Tamar mochten naar huis met een mooie bronzen medaille. Jasmijn en Jasmijn hebben een gouden medaille weten mee te nemen. En ons mix pair Thomas en Floor hebben zelfs twee keer een gouden medaille mee genomen naar huis. Michelle Marsman en Kirsten Jansen zijn trots op al deze teams en hopen snel weer te kunnen beginnen met trainen.