Skip to content

E-lijn teams K.E.V. Vriezenveen op plaatsingswedstrijden Acro

Dit jaar heeft K.E.V. weer meegedaan aan de plaatsingswedstrijden E-lijn acro. Alle teams mochten 2 plaatsingswedstrijden mee doen. En dit ging echt super goed! Zo goed zelfs dat K.E.V. drie tickets voor het ONK binnen heeft gesleept.
Ons jongste acro duo die mee doet aan de wedstrijden zijn Iris Velding en Linde Smit. Op hun eerste wedstrijd lieten ze een mooie oefening zien die werd beloond met een puntentotaal van 19,79 wat goed was voor een 4e plek. Op de tweede wedstrijd hadden ze een foutje gemaakt wat ze veel punten koste en scoorde ze 18,78 wat goed was voor een 5e plek.
Mirte Wilharms, Tess Winkel en Maud Coes scoorden op hun eerste wedstrijd met een super nette oefening knap 21,10 punten ook zij behaalden hiermee een 4e plek. Op de tweede wedstrijd ging het ook weer erg goed en scoorden ze 21.05 wat goed was voor een 6e plek, omdat ze het limiet van 20,00 wel hebben behaald zijn ze 2e reserve voor het ONK.
Fleur Bondhuis, Amber Bondhuis en Mirthe Holsbrink konden maar 1 wedstrijd mee doen. Deze wedstrijd hebben de meiden echt geknald. In een sterk deelnemersveld scoorden ze 20,93 wat resulteerde in een 4e plaats. Ze hebben het limiet behaald en zijn 2e reserve.
Maud Olthof, Lieke Dasselaar en Nina Schoenmaker begonnen hun eerst wedstrijd terwijl Nina ziek was. Super knap dat ze mee deed en wat hebben ze gestraald. Ze scoorden op hun 1e wedstrijd 20,89 waarmee ze de 4e plek behaalden. Op de tweede wedstrijd maakte ze een foutje met de hurksteun maar omdat de rest van de oefening super strak was kregen ze nog 20,84 punten waarmee ze op een 5e plek eindigden. Dit team is 2e reserve.
Emma van den Bosch, Marell Baan en Madelein Bolk waren best zenuwachting voor hun eerste wedstrijd, maar wat hebben de meiden een mooie oefening laten zien. Ze kregen 22,46 punten waarmee ze heel knap 2e werden. Tijdens de 2e wedstrijd hebben ze helaas wat foutjes gemaakt met een score van 20,51 werden ze 6e. Omdat ze de eerste wedstrijd 2e zijn geworden mogen ze door naar het ONK (oost Nederlands kampioenschap) waarvoor ze nu al weer hard aan het trainen zijn.

Jantine Egberts en Lynn botter hebben beide wedstrijden een super oefening laten zien en zijn op beide wedstrijden 2e geworden. Hierdoor hebben ook deze meiden zich geplaatst voor het ONK. Op de eerste wedstrijd scoorde ze 21,58 en op de tweede wedstrijd 23,03. Ze zijn dus al erg verbeterd dus dat beloofd wat voor de volgende wedstrijd.
Kirsten Spit en Lina Siemerink konden ook maar één wedstrijd mee doen. Op deze wedstrijd scoorden ze met een stabiele oefening 21,07. Hiermee hebben ook zij zich geplaatst voor het ONK.

Het ONK zal plaats vinden op 17-3-2018 in Wapenveld. Michelle Marsman en Kirsten Jansen zijn super trots op de dames en hopen dat ze op het ONK weer knallen!