Skip to content

Fantastische KEV jubileumdag 11 april

KEV jubileumdag 11-04-2015 (67)

Eindelijk was het zover. Na een lange voorbereidingsperiode van de commissie werd er 85 jaar KEV gevierd. Ongeveer 200 KEV leden stonden (in de regen) klaar bij Zandwijk om  mee te lopen in de optocht. KEV is vroeger begonnen bij Zandwijk. Hoe toepasselijk om daar te starten.

De harmonie voorop, vaandeldragers erachter. Treintje Bello vervoerde de allerkleinsten van KEV. De grote stoet leden liep fanatiek zingend het Westeinde over. Ook het publiek was gelukkig niet thuisgebleven. Er werd geroepen, gezwaaid en geklapt. Aangekomen bij ‘onze’ sportzaal Weemelanden was er drinken met wat lekkers. In de zaal stond een prachtige tentoonstelling klaar. Het eerste jubileumboek werd overhandigd aan de wethouder van Sportzaken Bert Oudendijk.

De middag werd afgesloten met een ballonnenwedstrijd voor de kinderen. Ondanks het weer was het een fantastische KEV middag waar heel wat oude bekenden elkaar weer opzochten.

Er is een prachtig jubileumboek 85 jaar KEV gemaakt. Deze is te koop voor €14,95 bij drukkerij Boswinkel en in de KEV shop in de Weemelanden op zaterdagochtend tussen 11.00-12.00 uur.

Ook is het boek te koop in de Peddemorsboerderij waar de expositie van KEV te zien is op 16, 17 en 18 april en op 23, 24 en 25 april. Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen.

Bekijk de foto’s