Skip to content

Geslaagden jurycursus groepsspringen A, B, C niveau

groepsfotoOp woensdag 18 juni hebben 8 leden van KEV examen gehad voor de jurycursus groepsspringen. Omdat er al jaren een tekort is aan juryleden werd begin dit jaar een landelijke oproep gedaan voor oud springers, ouders , trainers enz. om de cursus te gaan volgen. Omdat KEV een enorm grote springafdeling heeft, en je op den duur, zelf juryleden moet aandragen om boetes te voorkomen, was de vereniging enorm verheugd dat er maar liefst 8 personen deze cursus wilden volgen.

Allen slaagden zij gisteren met mooie cijfers voor zowel theorie als praktijk. Voorzitter van KEV Rene Grol was 1 van de geslaagden, daarnaast trainers Renate Büter en Angelique Smit, oud springster Lysanne Velthuis, springsters Sharice Velthuis en Thirza Prinsen, en ouders Marion Velthuis en Erik Jansen. Laatstgenoemde is de meest alround  jury van KEV. Hij heeft nl. brevetten voor turnen dames, acro en nu ook groepsspringen.

De vereniging is enorm trots op al deze vrijwilligers en hopen dat in de toekomst meerderen zullen volgen wanneer er weer een keer een cursus wordt gehouden.