Skip to content

Heren KEV presteren zeer goed op toestelkampioenschappen

In een zeer druk weekend voor KEV Vriezenveen, werden ook de toestelfinales binnen het herenturnen gehouden voor de beste turners uit Overijssel, Gelderland en Flevoland.

In een plaatsingswedstrijd enkele weken geleden hadden meerdere turners van KEV zich op verschillende toestellen geplaatst voor de finale. De beste zes turners per toestel kregen een ticket naar deze finale In de eerste wedstrijd waren Bram en Sander aan de beurt. Voor Sander is dit het eerste jaar dat hij mag mee turnen op grote wedstrijden tegen jongens uit district oost. Hij presteerde op deze laatste wedstrijd van het seizoen zeer goed en wist een gouden medaille te veroveren op het onderdeel sprong. Met een grote glimlach sloot hij zo dit eerste seizoen af. Bram was ook goed bij de pinken zo vroeg in de ochtend en wist twee medailles te bemachtigen. Op rekstok een zilveren en op Ringen een bronzen. Ook Bram was zeer tevreden en heeft zijn seizoen sterk afgesloten.

In de tweede wedstrijd kwam Tycho aan bod. Hij heeft de laatste weken extra veel op sprong en brug getraind, waarvoor hij zich had geplaatst. Ook Tycho wist een medaille te bemachtigen. Op brug behaalde hij een zeer verdiende bronzen medaille. Al met al hebben de jongens het niet alleen vandaag, maar het hele seizoen erg goed gedaan en zullen we proberen om volgend seizoen monstens zo succesvol te maken!