Skip to content

Jazzdans voor dames!

Wij zijn op zoek naar nieuwe leden voor de dames jazzdansgroepen, de lessen worden gegeven in gymzaal de Weemelanden op de woensdagavond van 19.30 uur tot 20.30 uur voor jongvolwassenen vanaf 17 jaar en van 20.30 tot 21.30 uur voor dames vanaf 25 jaar.

Dames jazz recreatief - o.l.v. Susan

Wekelijks dansen z’n 250 meiden in de schoolleeftijd met veel plezier tijdens de jazzdanslessen van KEV Vriezenveen. Omdat enthousiasme voor muziek en dans vaak van generatie op generatie wordt doorgegeven is bij KEV ook aan de volwassenen gedacht. Op woensdagavond zijn er daarom twee gezellige, recreatieve jazzdansuren voor volwassenen.

De les 19.30 tot 20.30 uur is bedoeld voor jongvolwassenen vanaf 17 jaar. Het niveau is gemiddeld recreatief en daarmee is de les geschikt voor beginners en gevorderden.

De les van 20.30 tot 21.30 uur is de jazzdansles voor dames vanaf 25 jaar. De nadruk in deze les ligt op trainen van het lichaam en er wordt recreatief gedanst. Deze les is daarom in het bijzonder geschikt voor beginners tot gemiddeld dansniveau.

Jazz 17+ recreatief - o.l.v. Susan