Skip to content

Jeugd springselectie, 4-voudig Nederlands Kampioen

jeugdteam 4 x nederlands kampioen

Op zaterdag 17 december werd in Hengelo gestreden om de Nederlandse titels groepsspringen jeugd tot en met 12 jaar op A en B niveau. KEV deed mee met een jeugd team op B niveau en streed tegen teams uit de rest van Nederland wie zich de beste mocht noemen per onderdeel. Bij het groepsspringen springt de jeugd op 4 onderdelen te weten tumbling springen, minitrampoline, plankoline kast en minitrampoline pegasus.

Mede door de aanmoedigingen vanaf de kant van ouders, familie en clubgenootjes, kon deze groep jonge meiden genieten van hun programma en glommen ze van trots. De trainsters Angelique, Yvonne en Renate zijn dan ook enorm trots op de meiden en hoe ze gegroeid zijn qua niveau en uitvoering de laatste weken.

Tijdens de prijsuitreiking werd dan ook snel duidelijk. Het jeugd B team van KEV mag zich een jaar lang Nederlands kampioen noemen op alle onderdelen. 4 x mochten ze de hoogste trede van het podium betreden, en iedere keer glunderden de koppies meer van de meiden, trainsters en supporters. Wat een prestatie hebben ze als team neergezet.

De meiden waar het over gaat zijn: Meike Hamhuis, Rebekka Hilbrink, Sharon Müller, Indy Smoes, Laura van de Hel, Sanne Grol, Sanne van de Kruk, Maudé Lesscher en Jorien Smelt. 9 kanjers van formaat, een team om supertrots op te zijn.

Klik hier voor het hele verslag van de wedstrijden of klik hier voor de foto’s