Skip to content

KEV 5 OVERIJSSELSE KAMPIOENEN RIJKER!

Afgelopen zaterdag 13 mei waren er de individuele Overijsselse springwedstrijden voor de junioren in Nunspeet.

Hier deden totaal 12 Springsters mee van de A en B selectie van Kev Vriezenveen

Alle dames hadden er zin in, maar goed ook want het beloofde weer een lange dag te worden.

In de ochtend deden de junioren mee die op het allerhoogste niveau van Nederland springen. Dat waren Sanne Nijhuis, Noëlle Eshuis, Jorien smelt en Pien Folbert deed mee op dit niveau op trampoline. Alle dames hebben super goed hun best gedaan, kippenvel momentjes waren hier dan ook bij aanwezig!

Sanne Nijhuis werd 1e van Overijssel op het onderdeel airtumbling en 2e op het onderdeel trampoline. Noelle Eshuis werd op airtumbling 2e en Trampoline Pegasus 3e en ze mag zich ook nog Overijssels kampioen noemen op het onderdeel plank Pegasus en trampoline.

‘S middags waren de junioren B aan de beurt. Dat waren Meike bom, Lotte Smit, Indy Kosters, Lynn v/d Cozijne ,Sara Fraterman, Pien Folbert, Laura v/d Hel en Jente ten Donkelaar. Hier werd wederom weer super goed gesprongen, bijna iedereen sprong de hoogst haalbare waarde wat je op B niveau mag springen. Sommige dames sprongen hoger en mooier dan wat ze ooit op de training hebben gedaan, hopelijk houden ze dit nu vast en doen ze het in vervolg ook op de trainingen! Op het onderdeel plank mag Jente ten Donkelaar  zich Overijssels kampioen noemen en Sara werd hier super mooi 3e. Jente mag zich wederom voor de 2e keer Overijssels kampioen noemen op het onderdeel trampoline Pegasus.

De trainster zijn heel erg trots op alle dames die deze dag hebben meegedaan . Iedereen heeft mooie plaatsen behaald in dit grote deelnemers veld van ongeveer 50 a 60 deelnemers per onderdeel.