Skip to content

KEV Fundag, een Groot Succes !

Wat een geweldige dag

P1100697Op zaterdag 28 september was het dan zover en werd het gezellige KEV Fundag georganiseerd door de Activiteitencommissie van KEV. Maar liefst 160 deelnemers hebben we mogen verwelkomen op deze spectaculaire dag met geweldig weertje.

Meerkamp

De spellen staan klaar, de BBQ staat aan, het zonnetje schijnt en de teams zijn aangemeld. Het Meerkamp voor groep 6 en ouder ging om 12.00 uur van start met maar liefst 14 teams. 8 spellen moesten ze volbrengen met onder andere de stormbaan, het letterpakkenspel, waterspel en de skippyrace. Er werd veel gelachen en fanatiek gestreden om de titel. Om de sfeer te proeven van deze dag kan je snel naar de foto’s kijken in het foto album op de site.

De uitslag van deze meerkamp werd in het avondprogramma bekend gemaakt. Bij de categorie basisschool zijn als eerste geëindigd: De Bandieten. De tweede plaats ging naar de Kangoeroes en de 3e plaats naar de Weerwolven. Bij de categorie Brugklas en ouder was de uitslag ook erg spannend. Het lag behoorlijk dicht bij elkaar. De eerste plaats ging naar De Springers. De tweede plek ging naar Team Stitch en de 3e plaats ging naar team Dames. Wat een geweldige prestatie van hun allemaal.
P1100634

Speelpret

Het Speelpret ging om 15.30 uur van start. Met maar liefst 76 gezellige kinderen kon deze dag niet meer stuk. De groepjes werden verdeelt en de spelletjes konden beginnen.
Ook voor hen stonden er 8 spelletjes op het programma, zoals blikgooien, muziekspel, knutselen en verkleedestafette. Het was erg gezellig met veel publiek. Bij het schmincken kregen ze nog wat drinken en een heerlijke spekspies. Het speelpret was voorbij en de kinderen gingen naar huis.

Orange Party
P1100684

Het avond programma Orange Party was de volgende activiteit van deze dag. Een geweldige playbackshow stond op het programma. Daarnaast natuurlijk ook de uitslag van de Meerkamp en de aanwezigen konden kleine spelletjes doen. De avond ging iets later dan gepland van start, maar dat mocht de pret niet drukken. Van cowgirls tot Kelly familie kwamen voorbij. De playbackshow werd opgedeeld in twee categorieën.
Eentje voor de basisschoolkinderen en de andere prijsuitreiking voor de deelnemers uit de brugklas en ouder. In de Jongste Categorie is Danique als eerste geëindigd met een geweldig optreden van popgirls, met longen van de aarde. Marit en Noortje kwamen op een mooie tweede plaats met hun lasso liedje. Een gedeelde 3e plek ging naar Nienke. Zij zong in haar eentje, net als Danique, het liedje vandaag is het feest. Ook op de derde plek zijn geëindigd: Sophie en Madee met het meidenfeest van kinderen voor kinderen.

In de ouderencategorie werd er de eerste prijs uitgereikt aan de Chicks uut ’t Oosten. Met een complete geweldige mix.

Het was een zeer geslaagde dag en via deze weg willen we iedereen bedanken die mee heeft geholpen aan deze dag en alle deelnemers bedanken voor de gezelligheid!
P1100718

Groetjes en tot volgend jaar,
Activiteitencommissie KEV

 

Hier vind je het foto album van de KEV Fundag 2013!