Skip to content

KEV heeft zeventien Overijsselse Individuele springkampioenen!

IMAG1411-kleinOp zaterdag 31 mei werden de Overijsselse individuele springkampioenschappen gehouden in Vroomshoop voor alle jeugdcategorieën. Maar liefst 47 turnsters en turners kwamen uit voor KEV op deze dag. De deelnemers konden strijden om de Overijsselse titel op 4 onderdelen, minitrampoline, springtoestel minitrampoline, dubbele minitrampoline en de tumbling. Om 8.30 uur morgens gingen de eerste turnsters van start en iedereen deed hun uiterste best. De zenuwen speelden hier en daar ook een rol, maar dat liet ze niet weerhouden om een uitstekende prestatie neer te zetten. Maar liefst 17. Overijsselse titels werden behaald. Daarnaast ook 10 2e plaatsen en 9 3e plaatsen. Kortom een succesvol weekend van KEV.

Van alle springgroepen van KEV namen turnsters en turners deel aan deze individuele springkampioenschappen. De jeugd van de jongens springgroep, de jeugdmeiden van de C springgroep en de selectie jeugdleden van de AB springgroep. Op verschillende niveaus kwamen ze uit in grote deelnemersvelden.

Op A niveau werden de volgende prijzen behaald:
Jorien Smelt 1e op minitramp, Sanne Nijhuis 1e op tumbling en minitramp, Noelle Eshuis 2e op minitramp en tumbling 4e op dubbele, Maudee Lesscher 1e op springtoestel en 3e op tumbling, Sanne van de Kruk 3e op minitramp.

Op B niveau werden de volgende prijzen behaald:
Madelief Dijkstra 1e op minitramp en dubbele 2e op tumbling en 4e op springtoestel, Lotte Smit 1e op minitramp en tumbling, Pien Folbert 1e op minitramp en 3e op springtoestel, Sara Fraterman 1e op springtoestel, Eline van Losser 3e op minitramp en 4e op dubbele, Tara Olthof 3e op tumbling en 5e op springtoestel, Nienke Jaspers Fayer 2e op springtoestel en 5e op minitramp,

Op C niveau werden de volgende prijzen behaald:
Jette Naafs 1e op springtoestel, Jade Beldman 2e op minitramp, tumbling en springtoestel, Lotte Bramer 5e op minitramp en springtoestel, Madelein Bolk 2e op tumbling en 4e op minitramp, Marit Zagers 1e op tumbling, Merel Smit 3e op tumbling en Danielle Borger 4e op tumbling, Floris ter Steeg 1e op tumbling op minitramp en op springtoestel, Mees bekke 2e op tumbling en 3e op springtoestel, Daan Scherphof 1e op minitramp 2e op springtoestel en 3e op tumbling, Jelle Folbert 1e op tumbling, Mees Meintema 3e op minitramp.