Skip to content

KEV kijkt terug op een geweldige uitvoering!

Afgelopen weekend was het dan eindelijk zover. Na weken van oefenen en repeteren konden alle leden eindelijk de ingestudeerde nummers aan al hun familie en vrienden laten zien.

Tijdens de tweejaarlijkse uitvoering wordt zo, op een leuke en feestelijke manier, een indruk gegeven van wat er zoal wordt geleerd op de wekelijkse lessen bij KEV Vriezenveen.

De uitvoering begon vrijdagavond 28 juni om 18.30 uur in sporthal de Stamper. Tijdens dit avondprogramma’s traden alle KEV-leden van groep 5 en ouder op. Op zaterdagavond 29 juni werd vervolgens hetzelfde programma nogmaals uitgevoerd. Toeschouwers konden daardoor kiezen om de vrijdag- of zaterdagshow te bezoeken.

De avond startte met een openingswoordje waarin de aftredende voorzitter, Joost Julsing, de komst van de nieuwe voorzitter, Rene Grol, aankondigde.

Daarna volgden een lasershow en een veelzijdig openingsnummer. Tijdens dit nummer, dat werd uitgevoerd op een muzikale versie van het nummer “Rood” van Marco Borsato, werd van elke discipline een kleine preview gegeven. Zo kreeg het publiek een alvast voorproefje op rest van de avond.

De toeschouwers konden daarna genieten van een show vol verschillende acts. De deelnemers bestonden uit meisjes, jongens, dames en heren in diverse leeftijdcategorieën vanaf basisschoolgroep 5. Er waren spectaculaire springnummers van de springgroepen, acrobatische nummers van de acrogroepen, swingende jazznummers en natuurlijk veel gymnastiek- en turnnummers.

Het thema van de uitvoering was “Een boom vol wensen” en dat er genoeg te wensen was, was duidelijk te merken door de vele verschillende groepsthema’s. Een kleine greep uit de wensen van het avondprogramma: ik wens een carrière, ik wens een leuke oppas, ik wens een wereldreis, ik wens dat ik op mars woonde en ik wens een gemaskerd bal.

De avondshow werd afgesloten met een sluitingsdans die werd uitgevoerd door alle leden, op het nummer “Everybody dance now”.

Op zaterdagmiddag was het de beurt aan de allerkleinsten, tijdens deze show traden alle leden van KEV t/m basisschool groep 4 op. En zo veel dansende en gymmende kinderen leverden natuurlijk vanaf de tribunes een heleboel aaaah’s en ooooh’s op. Ook de kleinsten hadden genoeg wensen zoals: een dierentuin, een slaapfeestje, een speeltijd en de wens om te kunnen toveren.

Het middagprogramma werd ook gestart met het speciale openingsnummer en aangevuld met selectienummers van jazz-, acro- en turngroepen. De afsluiting bestond uit een vrolijke sluitingsdans waaraan alle deelnemers meededen.

De stamper was tijdens de drie voorstellingen helemaal vol en er waren veel positieve reacties en geluiden vanuit het publiek. Ook waren er tijdens de uitvoering veel lachende en blije gezichten van alle leden te zien. KEV Vriezenveen is dan ook erg trots op alle leden, leiding, bestuursleden, vrijwilligers, commissies en de toestellenploeg die deze uitvoering tot een succes hebben laten verlopen!

Klik hier voor de foto’s !

IMG_7966IMG_8713IMG_8746IMG_9484IMG_9655IMG_9767