Skip to content

KEV meest enthousiast bij Vjenne Heroes!

Afgelopen week was het feest in Vriezenveen. Ter ere van het 650 jaar bestaan werd met veel succes het Vjenne Heroes toernooi gehouden. 8 sportverenigingen gingen met elkaar de strijd aan voor de titel meest allround sportvereniging van Vriezenveen. Het grootste doel van dit evenement is toch wel de verbroedering tussen verenigingen, maar stiekem wil iedereen de titel winnen, dus de strijd ging elke avond los! Iedere club/vereniging vaardigde een jeugd team en een senioren af voor 3 avonden. KEV eindigde niet bij de top 3, maar kreeg de eervolle titel : Meest Enthousiaste Vereniging van Vriezenveen! En daar zijn we natuurlijk erg trots op!

Bij KEV waren er zoveel trainers en echte KEV-ers fanatiek dat we elke avond wel 10 tot 13 personen in het seniorenteam hadden. Dat was natuurlijk geweldig want zo hadden we voldoende wissels en konden we de krachten delen. 3 avonden was het lachen, gieren en brullen, maar bovenal genieten. Beide teams van KEV kwamen natuurlijk niet alleen voor de fun. Zodra het startsein afging werden de KEV-ers superfanatiek en haalden alles uit kast.

Op maandagavond stonden de sporten basketbal en volleybal op het programma. Voor elke avond geldt dat er in beide sporten 2 wedstrijden worden gespeeld. Het jeugteam zette alles op alles maar kwamen helaas net wat tekort, maar wat hebben ze gelachen. Ook bij de senioren was het een moeilijke start. Basketballen was erg lastig aangezien we allemaal iets meer dan een koppie kleiner waren, ha ha. De scheidsrechter gaf zelfs toestemming om met meer personen het veld in te gaan en het is gebleken dan zelfs 10 tegen 5 niet voor een overwinning of score kon zorgen. Maar de pret was groot en KEV heeft zich laten horen.

Met volle moed gingen we door naar dag 2. Deze avond stond het voetbal en korfbal op het programma. Dat KEV conditioneel iets tekort komt is wel een klein beetje gebleken. Maar de eerste punten zijn gescoord door beide teams! Het jeugdteam wist erg knap 2 wedstrijden te winnen en het seniorenteam heeft 2 wedstrijden gelijk gespeeld.

Iedereen was erg blij met de punten en door naar dag 3, met KEV als eerste onderdeel. Veel teams zagen op tegen het KEV onderdeel omdat ze niet zo goed wisten wat de bedoeling was. Het beloofde in ieder geval een zeer creatief begin te worden. Het eerst KEV onderdeel was het lopen van een estafette over toestellen, daarbij een attribuut meenemen zonder te laten vallen en zonder zelf op de grond te komen. Het tweede KEV onderdeel was het spel Gymitatie. De teams moesten plaatjes nadoen in de vorm van elementen, acrobatiek en danshoudingen. Wat was het een genot om naar te kijken, het publiek had het naar hun zin. Er werd maar weinig gepast en wat waren ze allemaal bloedfanatiek! Waar vooraf zo erg tegenop werd gezien werd achteraf gezien als een geweldige activiteit! Complimenten aan de verenigingen en stiekem hebben ze allemaal enorm genoten van KEV. KEV teams hebben op eigen onderdelen goed gescoord en heeft wat punten ingehaald.

Na een half uur op naar het zwembad voor de laatste sport van het evenement, waterpolo. Na eerst een estafette te hebben gezwommen stonden de partijtjes waterpolo in het schema. Dat valt niet mee wisten de teams te vertellen. Een enkele punt werd nog gescoord, maar stiekem wist KEV wel dat het niet genoeg was voor de top 3. Maar dat maakte allemaal niet meer uit, want het was geweldig! De organisatie heeft erg genoten van KEV en heeft KEV daarom de titel gegeven: Meest Enthousiaste Vereniging van Vriezenveen