Skip to content

KEV schittert op micro teamgym wedstrijden

Kev Vriezenveen deed dit jaar mee aan een nieuwe wedstrijd op 28 jan.
Met welteverstaan 8 teams.
Je doet hier aan mee met teams van max 5 personen, van de 5 personen springen er elke keer 3 de sprong de gesprongen moet worden en wel op het onderdeel airtrack en trampoline met trampoline Pegasus dit word allemaal gedaan op muziek.

In de ochtend was het de beurt aan de jeugd teams. Twee teams kwamen uit op het A niveau en het andere team kwam uit op het B niveau. Het A1 team bestaande uit Merel Smit, Wies Quaink, Tara Olthof en Eline van Losser hebben erg netjes gesprongen, dit werd beloond met een eerste plaats! Het A2 team was erg gewaagd aan het A1 team. Het A1 team bestond uit Marit Zagers, Annelin Smet, Guusje Smelt en Anke Meijers, zij hebben maar liefst een 2e plaats in ontvangst mogen nemen! Ook het B team bestaande uit Meike Wilharms, Lynn Bijlstra, Imri de Jong en Jetske Mulder hebben het goed gedaan, zij zijn uiteindelijk geëindigd op een 1e plaats!

In ronde 2 was het eigenlijk de buurt voor de junioren B bestaande uit Sanne Grol, Pien Folbert, Indy Kosters, Jorien Smelt en ,Meike Bom. Helaas kon dit team op het laatste moment niet meer mee doen doordat 2 dames de griep hadden en Sanne Grol zit nog op een knieoperatie te wachten. Jorien die er die dag toch al was, ging het junioren A2 team versterken.

In ronde 3 was het de beurt aan de junioren A2 bestaande uit Madelief Dijkstra, Noël Siemerink, Jorien Smelt en Laura v/d Hell. De junioren A1 bestaande uit Annelot Bolk, Noëlle Eshuis en Danique Smelt. Senioren B, Anne Kleinjan, Esther Wetering, Marjet Egberts, Eline Grol en Laura Reefhuis-Veltink moeder van 2 kinderen die dit jaar helaas voor het laatst mee doet en dit dus haar laatste wedstrijd is. Senioren A1 Thirza Prinsen, Lorraine Mantiri, Lianne Schoenmaker, Mandy Bosch en Sascha kuiper die helaas niet mee kon doen ivm gezondheids probleem. Senioren A2 Karlien Torny, Cheyen v/d Weide, Lisann Starke, Lisanne Smelt en Ingrid Fokke.
Alle teams hebben stuk voor stuk gestreden voor wat ze waard zijn. Ze hebben laten zien wat ze konden, en bij een val of een foutje hebben ze laten zien dat je kunt vechten en weer doorgaan met een lach op het gezicht. Met deze goeie inzet en teamspirit hebben ze met zijn allen weer super mooie resultaten neer gezet!
En hebben ze de volgende prijzen mee naar huis mogen nemen
Junior A2 brons, junior A1 goud, senior B brons, senior A2 zilver, senior A1 goud
De trainsters zijn dan ook apetrots op deze grote groep springsters

thumbnail_Foto micro teamgym 1

Foto micro teamgym