Skip to content

KEV succesvol op eerste wedstrijd van het springseizoen

Zaterdag 22 oktober stonden de eerste wedstrijden van het seizoen weer op het programma. Dit jaar zijn we begonnen met de Overijsselse kampioenschappen op Urk. Een mooie wedstrijd om te kijken waar we staan en waar we nog aan moeten werken voor de het komende springseizoen.

Een jaar vol veranderingen en wijzigingen binnen het leidersteam van alle springgroepen binnen KEV. Maar desalniettemin stond iedereen weer te popelen om te laten zien wat we in onze mars hebben. We stonden dan ook aan de start met 8 teams in categorieën A, B en C niveau, een hele prestatie op zich.

Het senioren C team bestond uit Maaike van Mispelaar, Lotte Stegeman, Ghislaine Geerts, Lyanne Eshuis, Esther Grobben en Sanne Bosch. Ook werd dit team aangevuld door Laura Jansen, omdat ze anders tekort hadden. Hier was het team dan ook erg blij mee. De uitslagen:

Minitrampoline: 7e
Minitrampoline springtoestel: 4e
Minitrampoline tafel: 1e

Het senioren B team bestond uit Anja Velthuis, Annelien Hoff, Annemarie Schoemaker, Jody en Vera Goosselink, Kaylee Klos en Rowi Bakhuis.

Op Airtrack en plank werd het team aangevuld door Esther en Lyanne uit het C team. De uitslagen:
Minitrampoline: 2e
Minitrampoline springtoestel: 2e
Minitrampoline Tafel: 2e
Plank pegasus: 4E
Airtrack: 4E 

Het jeugd A team bestond uit: Eline van Losser, Anke Meijers, Jasmijn Smelt, Marit Zagers, Wies Quaink, Merel Smit, Tara Olthof en Guusje Smelt

Helaas viel Jasmijn Smelt de week voor de wedstrijden uit door een blessure aan haar voet. Gelukkig wisten de dames het onderling goed op te lossen zodat ze toch nog een goede wedstrijd konden springen.

De uitslagen:
Trampoline: 1e
Trampoline springtoestel: 1e
Plankoline springtoestel: 1e
Airtrack: 1e

Het jeugd B team bestond uit: Meike Wilharms, Emely di Gregorio, Imri de Jong, Noa Exel, Jetske Kobes, Lynn Bijlstra, Roos Prinsen en Iris Exel.

De uitslagen:
Trampoline: 2e
Trampoline springtoestel: 3e
Plankoline springtoestel: 3e
Airtrack: 2e

Het junioren A team bestond uit: , Noel Siemerink, Madelief Dijkstra, Lobke van Goor,  Maudee Lesscher, Annelot Bolk, Noelle Eshuis en  Sanne Nijhuis

Ondanks dat de dames erg goed hebben gesprongen vielen de uitslagen hier en daar wat tegen. Maar ook deze meiden mogen zeker trots zijn op het resultaat.

De uitslagen:
Trampoline: 4e
Trampoline springtoestel: 4e
Plank springtoestel: 2e
Trampoline tafel:  2e
Airtrack: 1e

Het junioren B team bestond uit: Meike Bom, Lynn van der Cozijne, Sara Fraterman, Indy Kosters, Pien Folbert, Lotte Smit, Sanne Grol en Laura van de Hel

De uitslagen:
Trampoline: 5e
Trampoline springtoestel: 3e
Plank springtoestel: 1e
Trampoline tafel: 4e

Het senioren A2 team bestond uit: Marjet Egberts, Danielle Hoff, Mariska Baalhuis, Emma Bonke, Karlien Torny, Esther Wetering en Ingrid Fokke

Deze dames sprongen trampoline, trampoline springtoestel en trampoline tafel in de A en op airtrack en plank springtoestel in de B categorie. Ondanks dat Emma tijdens de wedstrijd uit viel door een enkelblessure hebben ze het goed weten op te lossen en de wedstrijd netjes afgemaakt. Als noodoplossing voor de laatste twee toestellen werd trainster Anouk Berkhoff ingezet om de sprongen op plank en airtrack uit te kunnen voeren. Het team was hier erg blij mee, Anouk bedankt!

De uitslagen:
Trampoline: 1e
Trampoline springtoestel: 2e
Trampoline tafel: 3e
Plank springtoestel: 2e
Airtrack: 1e

Het senioren A1 team bestond uit: Lisann Starke, Lianne Schoemaker, Lorraine Mantiri, Sasha Kuiper, Mandy Bosch, Cheyen van der Weide en Thirza Prinsen

Dit team had duidelijk opstartproblemen op het eerste onderdeel trampoline maar wisten zich gelukkig te herpakken op de rest van de onderdelen.

De uitslagen:
Trampoline: 5e
Trampoline springtoestel: 1e
Trampoline tafel: 1e
Plank springtoestel: 1e
Airtrack: 2e

De dames werden allemaal goed beloond voor het werk wat ze hebben geleverd en hebben mooie prijzen binnen weten te slepen. Trainsters Anouk Berkhoff, Kirsten Jansen, Eline Grol, Iris van Huizen, Yvonne Snijders en Thirza Prinsen zijn dan ook erg blij met het resultaat!