Skip to content

KEV succesvol op individuele springwedstrijden

Afgelopen zaterdag mochten de senioren dames en jeugd dames a in Rijssen laten zien wat ze waard waren. Dit keer op een individuele wedstrijd waarbij ze zich konden inschrijven op de onderdelen: minitrampoline, minitrampoline pegasus, plank(oline) pegasus en airtrack. In de senioren categorie kwamen we uit in de A en B categorie. Voor de jeugd kon er afgelopen zaterdag alleen worden gesprongen in de A categorie.

In de dames A kwamen de volgende dames uit voor KEV: Mandy Bosch, Rosanne Dubbink, Leonie Marsman, Lisann Starke, Danielle Hoff, Danique Smelt, Jente ten Donkelaar, Noelle Eshuis, Sanne Nijhuis en Annelot Bolk.

In de dames senioren B stonden Sanne Grol en Laura v/d Hel op papier. Helaas kon Laura niet deelnemen i.v.m. een blessure. Sanne maakte deze dag haar come-back en sprong haar eerste wedstrijd weer na haar kruisband operatie. We zijn blij dat je weer terug bent Sanne!

In de dames jeugd A kwamen: Wies Quaink, Roos Prinsen, Imri de Jong, Meike Wilharms en Noa Exel uit voor KEV. Guusje Smelt kon helaas niet deelnemen i.v.m. een blessure.

Uitslagen dames jeugd A:
Minitrampoline:1e Meike Wilharms en Noa Exel, 2e Imri de Jong en 3e Wies Quaink
Minitrampoline pegasus: 3e Noa Exel
Plankoline kast: 2e Imri de Jong, 3e Noa Exel
Airtrack: 3e Noa Exel

Uitslagen dames senioren A:
Minitrampoline: 2e Noelle Eshuis, 3e Mandy Bosch
Minitrampoline pegasus: 1e Leonie Marsman en Mandy Bosch, 2e Noelle Eshuis
Plank pegasus: 2e Mandy Bosch
Airtrack: 1e Mandy Bosch, 2e Noelle Eshuis en 3e Sanne Nijhuis.

Alle dames hebben nette sprongen laten zien en dit resulteerde op een aantal onderdelen zelfs in een volledig KEV podium! De trainsters Mandy Bosch, Iris van Huizen, Yvonne Snijders en Thirza Prinsen zijn dan ook trots op de resultaten die de dames hebben neergezet.