Skip to content

KEV Vriezenveen op het NK Groepsspringen C-niveau in Rotterdam

 

Op zaterdag 2 juni deed KEV Vriezenveen met 5 teams mee aan het NK groepsspringen in Rotterdam.

 

De wedstrijd werd afgetrapt door de junioren, die in de ochtend mochten springen. KEV deed mee met een herenteam, een mixteam en een damesteam.

Het mixteam, bestaande uit Indy Schoemaker, Noortje Lemans, Daniëlle Borger, Fleur Prinsen, Florien Bosman, Floris ter Steeg en Mees Bekke, mochten meteen in de eerste ronde al laten zien wat ze konden. Ze begonnen op het onderdeel minitrampoline pegasus gelijk al heel sterk. Dit gevoel wisten ze vast te houden en hebben ook op de andere sprongen goed laten zien wat ze konden. Hierom zijn ze beloond met een 3eplaats op trampoline, een 2eplaats op airtrack en mogen ze zich Nederlands Kampioen C-niveau noemen op de toestellen pegasus en tafel.

Ook het damesteam, bestaande uit Jade Beldman, Amber Coes, Lieke Grol, Diede Eshuis, Seline Oudelaar, Jente Sietsma, Madelein Bolk en Maartje Roelofsen, was al vroeg aan de beurt. Dit team heeft ontzettend goed haar best gedaan, maar is vanwege de sterke tegenstanders iets lager geëindigd. Het team is 11egeworden op de toestellen trampoline en trampoline pegasus, 12eop airtrack, en 5eop tafel.

Als laatst in de ochtend was het de beurt aan het herenteam, bestaande uit Jelle Folbert, Bram Mullink, Mees Meintema, Daan Scherphof, Ian Kottink, Rowin Busscher en Bo Schottert. Zij waren de enige in hun categorie, maar hebben mooie sprongseries laten zien. Hierom kunnen zij zichzelf Nederlands Kampioen C-niveau noemen op de toestellen airtrack, pegasus en trampoline.

 

Tijdens de tweede wedstrijdronde kwam het jeugd team van KEV in actie. Het jeugd team bestond uit Britt Dasselaar, Marliek Eshuis, Tamar van Losser, Florien Meijer, Imre Nijland, Amber Boertje, Nienke Schipper, Nina Schoemaker en Emeley di Gregorio. Het eerste onderdeel was airtrack het was allemaal nog spannend maar de dames lieten mooie sprongen zien. Vervolgens was het de beurt aan trampoline pegasus de meiden konden hun zenuwen onder bedwang houden en sprongen erg netjes, dit werd dan ook beloond met een 4eplaats. Op trampoline sprong het team mooie hoge sprongen. Tenslotte was het tijd voor plankoline kast, helaas met een paar kleine foutjes. Er deden veel teams mee in deze categorie die ook erg netjes sprongen, helaas heeft het team van KEV geen prijzen mee naar huis genomen maar ze zijn op airtack en trampoline 7egeworden en op plankoline kast 6e.

 

 

 

 

Aan het eind van de middag mochten ook de senioren nog laten zien wat ze konden. Het team, bestaande uit

Lieke Dasselaar, Emma van den Bosch, Lotte Stegeman, Sanne Bosch, Michelle Tempert, Maud Olthof, Maaike van Mispelaar en Lyanne Eshuis, deed mee aan de toestellen tafel en pegasus. Ook zij hebben ontzettend hun best gedaan en erg netjes gesprongen. Ze zijn geëindigd op een mooie 5eplek op pegasus, en een 6eplek op tafel.

 

 

 

 

Het was een fantastische dag voor KEV, en de train(st)ers Eline Grol, Ruben Aalderink, Iris van Huizen en Anouk Berkhoff zijn erg trots op de deelnemers. Op naar volgend seizoen!