Skip to content

Leemans sportinstuif, clinic turnen en springen door KEV

IMAG1666 [636384]Woensdag 9 maart vond de Leemans sportinstuif plaats in sportzaal Weemelanden. Twenterand Actief geeft elke 2e woensdag van de maand deze instuif van 13:30-15:30 uur in Vriezenveen. Deze editie werd gegeven door de KEV en stond in het teken van turnen en springen. Gymnastiekvereniging KEV en stichting Twenterand Actief zijn beide erg enthousiast om met elkaar samen te werken tijdens deze instuiven. Op deze manier proberen ze de kinderen in aanraking te laten komen met sport en beweging.

In het eerste uur is er aandacht besteed aan het toestel turnen, zowel de dames als de heren onderdelen kwamen aan bod.  De kinderen deden oefeningen aan de rekstok, de gelijke brug, de balk, de ringen en ook het touwzwaaien kwam aan bod. Na een korte pauze werd er in het tweede uur aandacht besteed aan het springen. De grote favoriet was de nieuwe airtrack. Daarnaast is er gesprongen op de trampoline, trampoline pegasus en het hoge vlak. De kinderen hebben heel wat afgesprongen en er zijn zelfs salto’s gemaakt.

Het was een geslaagde en gezellige middag, waar de kinderen veel hebben geleerd en kennis hebben gemaakt met de verschillende toestellen.

Heb je deze clinic gemist en wil je graag de turntoestellen proberen, kom gerust eens langs in de gymzaal en/of kijk op de site (www.kevvriezenveen.nl) voor de lestijden.

De eerste 3 lessen bij KEV zijn gratis!!