Skip to content

Lente toernooi

Op zaterdag 18 maart 2017 werd er in Vriezenveen een wedstrijd georganiseerd voor de E recreatie teams. Omdat veel verenigingen in de buurt vaak meer dan 1 uur in de week trainen is het niveau op de E lijn erg gegroeid. Daarom hebben wij als K.E.V. besloten om voor de recreatie teams een leuke wedstrijd te organiseren, waar ook andere recreatie teams van andere verenigingen aan mee doen.

Als eerste mochten Milan  Seubring & Luna Mollink van start ze hebben een punten totaal van 25,80 gehaald en zijn daarmee tweede geworden. Daarna mochten Mirthe Wilharms, Tess Winkel en Maud Coes van start deze dames hebben 30,80 punten gehaald en daarmee een mooie 3e plek gehaald. Vervolgens mochten Guusje Smelt, Nienke Fokke en Meike Niks de vloer op. De meiden hebben volop gestraald en het ging al veel beter dan op de onderlinge wedstrijd. Uiteindelijk hebben ze 30,00. Daarmee zijn ze knap 5e geworden.

Emma van de Bosch, Maréll Baan en Madelein Bolk hebben 29,40 punten gehaald en zijn daarmee heel netjes 4e geworden.
Na deze dames waren Jade beldman en Lotte Kobus aan de beurt Lotte was de jongste deelnemer van de categorie waaraan ze deelnamen de dames hebben een punten totaal gehaald van 24,30 en zijn daarmee op een 10e plaats geëindigd.
Vervolgens waren Lieke Dasselaar, Maud Olthof en Nina Schoemaker aan de beurt deze dames hebben 30,30 punten gescoord en zijn hiermee 2e geworden. Daarna was het de beurt aan Wendy Bloemhof en Vayen van Os deze dames hebben 25,70 punten gescoord en zijn hiermee 9e geworden. Als laatste van de ochtend was het de beurt aan Marjolein Bramer & Maura Winkel deze dames hebben 30,70 punten gescoord en zijn hiermee 2e geworden

In de middag wedstrijd kwam 1 duo uit in de categorie junior. De dames Iris Velding en Linde Smit trainen nog maar net samen en hebben heel snel een dans aangeleerd en de elementen geoefend. Ze hebben op de wedstrijd 26,2 punten gehaald en zijn daarmee als 11e geëindigd.

 Het was een geslaagde wedstrijd en de meiden en heer hebben allemaal nog eens kunnen stralen op de vloer voor hun vrienden en familie.