Skip to content

Lotte Hoeven bij KEV

Hallo allemaal!

Mijn naam is Lotte Hoeven en ik ben 27 jaar.                         

 

Sinds juli 2016 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Per 1 juli dit jaar ben ik werkzaam binnen Fysio Twenterand als kinderfysiotherapeut in opleiding. Dit schooljaar ben ik gestart met mijn master Kinderfysiotherapie in Breda. Voor mijn werkzaamheden bij Fysio Twenterand heb ik ervaring op kunnen doen bij fysiotherapie Engbersen in Almelo, orthopedagogisch kindercentrum de Winde in Westervoort en kind-jeugd fysiotherapie in Enschede.  Buiten het werk ben ik zelf ook turntrainster bij RSV Renata in Hengelo waar ik de onderbouw 4de divisie meisjes train.

 

Vanaf dit seizoen zal ik bij K.E.V. aanwezig zijn om vragen te beantwoorden over blessures, om blessures vroegtijdig op te sporen, blessures te behandelen door bijvoorbeeld tape en om adviezen te geven aan kinderen, ouders en leiding. Op dit moment ben ik op de maandagavond van 17:00-18:00 aanwezig in de Weemelanden voor vragen. Heb je een vraag of een blessure ? Loop gerust een keertje binnen!

 

Groetjes,  

Lotte Hoeven