Skip to content

Medailleregen voor springselectie

Op zaterdag 22 juni vonden de laatste springwedstrijden van het seizoen plaats tijdens de open hoekse springkampioenschappen in Hoek van Holland. KEV ging dit weekend met een select groepje naar deze wedstrijd toe. 15 meiden van de springselectie deden hieraan mee. Het is een individuele wedstrijd welke gehouden wordt over 6 toestellen. Op vrijdag zijn de meiden en leiding al afgereisd naar Hoek van Holland zodat ze fris aan de start konden verschijnen.

En fris was het wel.. Op vrijdagavond werd nog een avondwandeling gemaakt op het strand aldaar. De meiden sliepen in de lokale gymzaal. Veel slaap kregen ze echter niet aangezien midden in de nacht het alarm af ging. Dit was enorm schrikken en na ongeveer een uur kwam er ook nog eens een beveiliger het pand in om de boel te checken. Na een korte nacht werd er met z’n allen ontbeten en daarna richting de sporthal om hun kunsten voor de laatste keer van het seizoen te showen.

Het was al een geweldig seizoen, zeg maar liefst , het beste seizoen voor de springselectie ooit, maar ook hier werden nog eens de benodigde prijzen meegenomen naar huis. Hieronder volgt een overzicht van de behaalde resultaten. Marjet Egberts nam maar liefst 5 medailles mee naar huis en Lorraine Mantiri won maar liefst 3 x goud.

De meiden kregen complimenten van andere leiding en juryleden over hun nette manier van presenteren en sprongen en er werd gezegd dat we veel talent in huis hadden. Dit wisten wij natuurlijk allang, maar het blijft altijd leuk om te horen.

Een uitgebreider verslag en de uitslagen vind je hier

groepsfoto hoek van holland