Skip to content

Nieuwe sponsor KEV Vriezenveen


2 jeugdteam van KEV Vriezenveen hebben dit seizoen een nieuwe sponsor, Dunlop Hiflex.
Dunlop Hiflex biedt een uniek assortiment kunststof en rubberen slangen voor allerhande toepassingen, bij alle mogelijke werkdrukken. Daarnaast zij zij producent en leverancier van industrieslagen en koppelingen voor nagenoeg elk gebruik. 

De sponsoring kom op geen beter moment komen, aangezien KEV nieuwe trainingspakken heeft voor alle gymleden.
Dunlop Hiflex sponsort de nieuwe trainingspakken van het jeugdteam van de springselectie en vesten voor de jazzselectie t/m 9 jaar.
Beide team zijn ontzettend blij met de gesponsorde kleding. De kleding is te bewonderen op de wedstrijden waar KEV aan deel neemt. 
Het jeugdteam springselectie heeft de komende periode een wedstrijd in Nunspeet op 13 april tijdens de individuele Overijsselse kampioenschappen en de jazzselectie t/m 9 is te bewonderen op 16 maar te Almelo bij de voorrondes van het NK op D-niveau.  

Het jeugdteam springselectie bestaat uit Britt Dasselaar, Juliette Bom, Tamar van Losser, Lieke Kerkdijk, Nienke Schipper, Marliek Eshuis, Imre Nijland, Saar Quaink en Florien Meijer. 
De selectie t/m 9 bestaat uit Tess Dasselaar, Meis Quaink, Yente Oudelaar, Sofie Schiphorst, Pip Evers, Nadine Evertse, Isabell Neurink, Imke Nijkamp, Taliayah Pelled, Dygeney Pelled en Anouk van der Veen

Deze sponsoring zorgt ervoor dat 2 fanatieke jeugdteam kunnen stralen op de aankomende wedstrijden. De kleding zorgt voor een professionele uitstraling en laat zien wat KEV in zijn mars heeft.