Skip to content

NK Airtumbling een succes voor KEV Vriezenveen

Afgelopen zaterdag werd er in Bocholtz het NK airtumbling gehouden.

Een airtumbling is een soort lange luchtkussen waarop verschillende sprongen moeten worden getoond. Drie groepen van KEV Vriezenveen “Twenterand” deden mee aan deze wedstrijd.

Daarnaast werd er ook door een aantal van deze dames individueel gesprongen.

Het jeugd B team bestaat uit; Sanne Grol, Annelot Bolk, Rebecca Hilbrink, Sanne Nijhuis, Suzanne Smelt, Noëlle Eshuis, Miriam van Tebberen en Anne Kleinjan.

Tessa Hilbrink, Marjet Egbert, Danique Smelt, Marlin Krikken, Alyson Veldkamp en Loraine Mantiri zijn de meisjes A jeugd

In het junioren B team zitten;  Lysanne Smelt, Iris van Huizen, Rosalie Altena,  Kirsten Jansen, Lisann Starke en Lotte ter Beek.

1 ding was duidelijk deze dag, de springsters hebben alles uit de kast gehaald om super te springen. De hoogtes van de sprongen waren goed, alles werd netjes uitgevoerd, en waarde van de sprongen waren erg hoog ten opzichte van alle andere deelnemende verenigingen. Dit resulteerde dan ook in drie Nationale titels.

Ook Individueel werd het goed gedaan door de dames van KEV. De concurrentie werd ook hier niet veel gegund, want ook hier ging kev met de prijzen aan de haal.

Bij de jeugd A meisjes behaalde Marjet Egbert een 2de plaats en Danique Smelt werd Nederlands kampioen.

Iris van Huizen werd bij de junioren A 3de en Lysanne Smelt werd 2de en mocht de zilveren medaille in ontvangst nemen.

Bij de Senioren was Sharice die 2de  geworden en Anouk Berkhoff werd hier Nederlands kampioen.

Het was een zeer succes volle dag voor KEV en naast de toeschouwers kunnen de trainsters Yvonne Snijders, Renate Buter en Angelique Smit alleen maar trots zijn op al hun leden.

Klik hier voor het verslag van de Twenterandcourant.