Skip to content

Noa Exel door naar bondskampioenschap 3de divisie turnen!

Afgelopen zaterdag 7 april werd de halve finale wedstrijd 3de divisie turnen  dames gehouden in Nieuwegein.
1 turnster van K.E.V Vriezenveen genaamd; Noa Exel heeft zich bij de vorige wedstrijd hiervoor  weten te plaatsen in de categorie pupil 1.. Een hele prestatie!!
Haar motto voor deze wedstrijd was dan ook:  Meer dan mijn best doen kan ik niet en het belangrijkste;  heerlijk genieten! Want ja het is al super gaaf dat ze hier aan deel mag nemen!

Na een warming-up van 10 minuten mocht Noa van start, haar toestel volgorde was: Vloer,Sprong,Brug en als laatste de Balk.
Wauw!! Wat gingen de oefeningen haar goed af!! Wat was ze netjes, ze turnde de elementen naar behoren en kreeg op de verschillende toestellen ook aardig hoge punten van de jury, wat ze ook dubbel en dwars verdiende!
Noa volbracht haar wedstrijd met volle tevredenheid van haar zelf maar ook van haar trainster.

Aangekomen bij de prijsuitreiking; 23 turnsters deden aan deze wedstrijdronde mee en hiervan mogen 12 turnsters door naar de bondskampioenschappen en daarbij kunnen per toestel nog 5 turnsters zich plaatsen voor de toestelfinale, Dubbel kans dus!!
en JAAAAAA Noa eindigde op een 6de plek! ! dat betekend dat ze een plekje heeft bemachtigd voor de bondskampioenschappen op 26 mei en als kers op de taart heeft Noa zich ook nog geplaatst in de toestelfinale met maar liefst 2 toestellen; de Vloer en de sprong !! (wat ook haar favoriete toestellen zijn). Wauww!! Wat een bijzonder knappe prestatie, wat was het een topdag voor deze topper!
Op naar de bondskampioenschappen!!!!