Skip to content

Noëlle Eshuis door naar landelijke wedstrijden

Afgelopen zaterdag 13 februari waren er de districtsfinale wedstrijden voor de 3e divisie in t’ Harde. Hier konden 5 turnsters van K.E.V. Vriezenveen zich plaatsen voor de landelijke wedstrijden. Het is voor deze dames al een hele prestatie om aan deze wedstrijd deel te nemen gezien aantal trainingsuurtjes dat deze dames maken.

 

In de 1e ronde mocht Jasmijn Smelt meedoen die hier als reserve binnenkomt. Jasmijn begon op balk, je kon aan haar gezichtje zien dat ze vol zat van de zenuwen, maar ze liet zich niet kennen en werkte alle 4 de toestellen met mooie cijfers en een brede glimlach af. Jasmijn mag dan ook enorm trots zijn op zichzelf  dat ze 22e is geworden.
In de 3e ronde was het de beurt aan de junioren Danique Smelt, Noëlle Eshuis en de senioren Thirza prinsen en Cheyen van der Weide. De sfeer zat er vanaf het begin al goed in bij alle 4 de dames. De één wat meer zenuwen dan de ander maar alle 4 hebben ze super goede oefeningen laten zien met hoge D-scores. Er waren voor deze dames dan ook hoge verwachtingen. Helaas heeft de jury anders besloten en lag het geluk niet aan onze zijde, waardoor de tsukahara op het toestel sprong en de vloeroefening van Danique werden onder gewaardeerd. Noëlle had daarentegen een constante wedstrijd zonder fouten. Ze straalde veel zelfvertrouwen uit en haar oefeningen werden gewaardeerd met hoge scores. Zij heeft zich dan ook verdiend geplaatst voor de landelijke wedstrijden.