Skip to content

NTS-turntoernooi voor KEV een groot succes!

Inmiddels is het in de regio onder de verenigingen een leuk begrip; Het NTS-toernooi. Zaterdag 29 april werden in de Stroekeld te Rijssen deze turnwedstrijden voor vele turnsters op recreatie niveau gehouden. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door ouders en leden van de deelnemende verenigingen. Een mooi initiatief voor de turnsport! Meerdere verenigingen in de regio deden hieraan mee en natuurlijk was KEV ook weer van de partij.
Vanuit de onderlinge wedstrijden die in december gehouden werden konden de leden zich plaatsen voor vandaag, een mooie zaterdag in de meivakantie.

De wedstrijd kende 2 rondes waarbij geturnd wordt in verschillende leeftijdscategorieën van pre-instap tot en met senior. Ook kan een ieder op haar eigen niveau concurreren met anderen. Er werd geturnd in de niveaus R3, R2, R1 en D4 op de vier wedstrijdonderdelen. Het beloofde een mooie ochtend te worden. Helaas was de opkomst een stuk minder dan het aantal opgaven, maar dat weerhield de organisatie niet om er een mooie ochtend van te maken. De leden van KEV gingen met veel plezier en concentratie beginnen aan hun wedstrijd. Er waren wat zenuwen zo hier en daar te bespeuren, maar dametjes deden allemaal erg hun best de jury te overtuigen van hun kunsten op de onderdelen sprong, vloer, brug en balk. Na beide rondes werd een prijsuitreiking gehouden.

Iedereen heeft het Super goed gedaan en kregen van de organisatie een diploma en een mooi vaantje! De mooie gouden medailles waren voor Benthe Fokke, Zara Timmerhuis, Manouk Schumer, Lieke Hesselink, Nienke Wilharms, Lois Heijink, Merle van Aalderen, Bente Oudelaar, Lynn Botter en Helma van Veen. Zilver was voor Silke de Swart, Imri de Jong, Merel Kienhuis en Anika Rohof. En de medailles met een bronzen plak waren voor Tess Mulder, Eva Menkveld, Lauri Di Gregorio, Evie Aink, Imke Kerkdijk en Tessa de Vries. Gefeliciteerd dames! En organisatie bedankt voor een gezellige, sportieve wedstrijd namens de leiding van KEV!