Skip to content

Overijsselse kampioenschappen!

Op zaterdag 18 mei waren de Overijsselse kampioenschappen individueel voor de junioren van KEV. In de ochtend waren Indy Schoemaker, Noortje Lemans, Seline Oudelaar, Carmen Meulman, Maud Olthof en Michelle Tempert aan de beurt in de categorie dames B-niveau. Alle meiden hebben nette sprongen laten zien, maar vanwege de grote tegenstand van meer dan 50 deelnemers zijn er geen medailles mee naar huis genomen.

In de middag was het de beurt aan Madelein Bolk, Lieke Grol, Maartje Roelofs, Diede Eshuis en Amber Coes. Zij kwamen uit in de categorie dames C-niveau. Ook deze meiden hebben goed hun best gedaan en aan de jury laten zien wat ze konden. Sommige meiden hebben zelfs nieuwe sprongen laten zien die ze nog nooit eerder op wedstrijden hebben gedaan. Helaas bestond deze categorie ook uit een hele grote groep deelnemers, van zo’n 60 meiden, en is ook hier geen podiumplaats behaald. Maar dat is niet het belangrijkste, we hebben een gezellige dag gehad en weer wat goede wedstrijdervaring opgedaan!

Op 11 en 18 mei hadden de dames en heren van de recreatie springgroep de allereerste individuele springwedstrijd. Stan en Luc Beuving mochten op 11 mei in actie komen en hadden er erg veel zin in. Ze lieten beide veel mooie sprongen zien en Luc liet zelfs de salto zien waar hij hard voor had geoefend. De netheid van de sprongen van Stan werden beloond met een gouden medaille  op trampoline kast. De andere toestellen gingen zeker goed en ze zijn hierbij dicht onder elkaar geëindigd. Op 18 mei was Zara Nijkamp aan de beurt. Ze was wel zenuwachtig, maar er een leuke en gezellige dag van te maken ging ook lukken. Ook Zara liet salto’s en zelfs de arabier over de pegasus zien. Verder liet ze goede sprongen zien en dit zagen we terug in de uitslagen. Een mooie middenmoot tussen al wat ervaren springsters.

 De trainsters Monique Wild, Eline Grol, Michelle Tempert, Iris van Huizen en Kirsten Jansen zijn erg trots op alle meiden die deze dag hun mooie sprongen hebben laten zien.