Skip to content

PRIJZENREGEN KEV VRIEZENVEEN OP NK IN AHOY ROTTERDAM

Afgelopen zaterdag 17 juni werden de NEDERLANDSE KAMPIOENSCHAPPEN  individueel springen in ahoy  rotterdam gehouden bij het fantatics gymnastics.

 

Op deze dag mochten de beste springster van nederland hun kunsten laten zien op het allerhoogste niveau.

Dat KEV hierbij hoort was wel te merken aan de vele prijzen die KEV weer mee nam naar Vriezenveen.

 

In de jeugd categoreie A niveau deden  Noel Siemerink en Madelief Dijkstra mee. Noel kwam uit op de onderdel airtrack en airtumbling, op beide toestellen mocht zei de zilveren medaille in ontvangst nemen. Madelief deed op alle 4 de onderdelen mee, wel te verstaan op trampoline, trampoline pegasus, airtrack en airtumbling. Madelief die normaal gesproken onder de zenuwen zit straalde veel zelftrouwen en kracht uit. Dit liet ze dan ook op alle onderdelen zien en zij mag zich dan ook 4x dus ALROUND nederlands kampioen noemen!

Bij de junioren A niveau deden Annelot Bolk en Noelle Eshuis mee. Ook deze dames lieten zien wat ze konden.  Annelot heeft dan ook goed laten zien wat ze waard is op de onderdelen airtrack en airtumbling, zei mocht hier de bronzen en zilveren medaille om haar nek dragen. Noelle die zich zelf goed heeft herpakt na een weigering op airtrack mocht de zilveren medaille op halen voor trampolin en trampolline pegasus en daarbij mag zei zich Nederlands Kampioen noemen op de airtumbling.

Lisanne smelt, lorraine mantiri, sasha kuiper, mandy bosch, lisann  starke en thirza prinsen deden mee in de categorie Senior A. Hier was een groot deelnemers veld, je kon je nog niet 1 foutje veroorloven want dan waren je medaille kansen verkeken. De dames voelden zich goed en hebben gestraald op dit mooie NK. De dames mochten dan ook mooie prijzen mee naar huis nemen. Op trampoline pegasus stonden lorraine en thirza samen op de 3 plek en kregen de bronzen medaille, sasha kreeg hier het mooie zilver.  Het onderdeel airtumbling kon lorraine nog een keer naar het podium op nog een bronzen medaille om haar nek te krijgen. Mandy mag zichzelf 2x Nederlands Kampioen noemen op de onderdelen airtrack en airtumbling. Wat een topprestaties van alle dames!

Alle dames mogen super trots zijn op zichzelf, er zijn veel nieuwe sprongen gesprongen met een hoge waarde. JULLIE HOREN ECHT BIJ DE TOP VAN NEDERLAND!

De trainsters iris van huizen, angelique smit, thirza prinsen en yvonne snijders zijn dan ook allemaal apetrots  op jullie.

En nu op naar de uitvoering op  7 en 8 juli!