Skip to content

Prijzenregen voor KEV op E Team Toernooi acro

Afgelopen zaterdag 2 maart werd het E Team Toernooi gehouden in Markelo. De recreatieve acrogroepen van KEV deden hier aan mee. Dit toernooi is een initiatief van verschillende verenigingen uit de omgeving. Deze wedstrijd word gehouden voor teams die zich niet kunnen inschrijven voor KNGU wedstrijden. KEV is mede organisator van dit prachtig toernooi en nam hieraan deel met maar liefst 9 teams. Samen hebben ze 6 prijzen in de wacht weten te slepen. Alle teams mogen enorm trots zijn op hun prestaties.

De E instap categorie is een categorie voor de allerjongste acroleden. Waarbij de onderpartners die tillen nog op de basisschool zitten. KEV had deze dag maar liefst 4 teams in deze categorie. Jet van Nieuwland met Lieke Seubring hadden een dag van tevoren besloten om toch mee te doen. Ze zitten normaal in een drietal, maar Julia was helaas geblesseerd. Jet en Lieke hebben het uitstekend gedaan en gingen met de 1eplek naar huis! In dezelfde categorie namen ook Laura Di Gregorio met Sophie van Oostveen deel. Dit is een erg jong team, want Sophie is nog maar 5 jaar. Ze hebben het uitstekend gedaan en kwamen op een mooie 8eplek in het grote deelnemersveld van maar liefst 14 teams. Vayen van Os, Carmen Keus en Sophie Bodewitz kwamen uit in de categorie groepen en hebben het ook erg goed gedaan! Ze maakten de dans goed af en eindigden erg goed op een 2eplaats. Lenthe Dogger, Isa Ekkel en Maud Dogger hebben dit seizoen al eerder deelgenomen aan de KNGU wedstrijden en dat met veel succes. Vandaag moesten ze dan ook alleen tegen teams strijden die ook KNGU hebben gedaan. Ze mochten op een keurige 3eplek plaatsnemen. 

Roos Prinsen met Shania Borkent kwamen uit in de categorie E jeugd. Helaas was er een valletje en is er iets vergeten uit te voeren, maar wat zag het er netjes uit! Oefening keurig uitgevoerd! Ze eindigden op een 6eplaats. Het trio Zara Nijkamp, Lina Siemerink met Anne-Lynn Dasselaar kwamen ook uit in de jeugd. Ze hebben een mooie dans laten zien en de elementen gingen prima. Een verdiende 2eplaats voor dit team! Dionne Menkhorst met Imke Nijkamp zijn iets ouder en namen deel in de categorie E junior. Ze begonnen keurig, maar raakten een klein beetje de weg kwijt op de grote vloer. Een beetje anders dan ze in de training gewend zijn, maar dat liet ze niet tegenhouden en zorgden ervoor dat alle elementen gedaan werden. De jury vond het ook erg netjes en beloonde ze met een mooie 3eplaats! Als laatste deze dag was het aan de senioren. Carmen Meulman en Iris Knol zijn sinds afgelopen oktober bij elkaar. Dus dat is nog niet zo heel lang. Het was even spannend of de oefening af kwam, maar dat is gelukt! Ze lieten de jury zien dat ze goed getraind hebben en kregen een mooi cijfer wat resulteerde in een uitstekende 2eplaats. Debora de Jong, Loes Lemans met Lotte ter Steeg waren een van hun tegenstanders. Ze begonnen erg sterk en ook de dans was erg strak en tegelijk. Helaas een tijdfout en wat wankelingen zorgde voor wat aftrekken. Ze kwamen net buiten het podium op een 4eplaats. 

De trainers Michelle en Melanie zijn natuurlijk ontzettend blij met de resultaten van alle teams. Ze kregen een mooi diploma van de organisatie mee naar huis. Voor deze teams zit het wedstrijdseizoen erop en zij kunnen zich gaan voorbereiden op nieuwe elementen en de komende uitvoering van de vereniging.