Skip to content

KEV springteams 18x Overijssels kampioen

spring Overijssel 1spring Overijssel 2

 

Springselectie A/B:

De meisjes jeugd C:  Lotte, Pien, Meike B, Sara, Madelief, Tara, Kirsten, Eline v L en de meisjes     jeugd B Laura, Rebekka, Sanne v.d K, Indy, Meike H, Jorien, Maude van de selectie springgroep mochten in de ochtend van start.

In deze categorieën is er veel concurrentie, dus er moest goed gesprongen worden voor een prijs.

Dit deden ze dan ook zeker. Ze lieten sprongen zien die er erg netjes uitzagen en van goede hoogtes waren.  Door hun mooie sprongen werden de beide groepen 1ste op minitrampoline en tumbling. De meisjes van het B team werden ook nog 1ste op het onderdeel plankoline kast. Daarnaast behaalden ze net zoals het C team een 2de plaats op het toestel minitrampoline pegasus. En het C team behaalde op de plakoline kast ook nog een 2de plaats. Een super resultaat.

In de middag was het aan de junioren en de senioren om te laten zien wat zij in hun mars hebben. We weten van deze dames  dat ze goed kunnen springen, maar dat moet je ook telkens weer laten zien tijdens de wedstrijd. Een foutje kan een medaille plaats kosten. Tijdens de Overijsselse kampioenschap ging het over het algemeen erg goed. Soms werd er wel een foutje gemaakt, maar dat deed de concurrentie ook. De junioren B bestaande uit: Ellen, Annelot, Tessa, Anne, Sanne, Noëlle, Laurie behaalden ook goede resultaten, ze werden 1ste op de tumbling, 2de op trampoline, 4de op de onderdelen trampoline pegasus en plank pegasus.

De junioren A: Marlin,  Emma, Daniëlle, Danique, Marell, Lisanne, Marjet, Emma B hebben twee Overijsselse titels binnen gehaald op de onderdelen plank en tumbling en werden 2de op de onderdelen minitrampoline en minitrampoline pagasus.  Het Senioren B team bestaande uit: Esther P,  Lotte, Lianne, Emma, Eline, Mireille, Rosalie, Ingrid, Kirsten werd maar liefst 3x Overijssels kampioen. Zij moesten allen de concurrentie voor zich laten op het onderdeel pegasus minitrampoline, hier werden ze 4de op.

Twee teams van KEV kwamen uit in de categorie senior A; beiden hebben ze vooral tegen elkaar gestreden. Dit kon je ook zien aan de uitslag Want daar waar het senioren A 1 team Kristel, Ayla, Irs t B, Sharice, Lorrainne, Naomie, Cheyen de 1ste  plaats behaalde  werd het tweede team 2de en net andersom gebeurde dit ook. Het A 2 team Sasha, Anouk, Myrthe, Carmen, Esther W, Karlien,

werd 1ste op het onderdeel minitrampoline en het andere team haalde de drie titels op de andere toestellen. Van de 28 prijzen die de selectiespringgroep kon halen werden er maar liefst 25 mee genomen. 15x werd er goud behaald en 10x zilver.  Een prestatie om trots op te zijn. En dat waren de supporters en leiding dan ook zeker op alle springsters.

 

C-Springgroep:

In de ochtend stonden de jeugdmeiden: Nienke, LotteM, Soraya, Michelle, Femke, Jetske, AmberV, AmberS  en Diede te trappelen om te beginnen. Ze deden mee op C niveau. Voor velen was dit hun eerste wedstrijd en dat was natuurlijk erg spannend. Gelijk in de eerste ronde lieten ze zien dat ze er klaar voor waren. Trampoline ging geweldig! Een 4e plek is dikverdiend. De Tumbling, Plakoline kast en minitramp pegasus werden daarna gesprongen. Ze hebben veel bereikt op de onderdelen en hebben een mooie plaats in het klassement gehaald.

De junioren zijn opgesplitst in twee teams. Team 1: AmberM, Jeanine, Cheryl, Iris, Corine, Tess, Emma en Jody. Team 2: LotteS, Maaike, Laura, Kaylee, Marloes, Emma, Lieke, Quirine, helaas was Sanne geblesseerd. Lotte en Quirine hebben op tumbling met het 1e team meegedaan. De afgelopen weken is er hard geoefend en dat hebben ze laten zien. Af en toe een klein foutje, maar dat hebben ze samen weer goed opgelost. Team 2 werd 2 X 5e en 1X 4e en dat is een goede prestatie. Team 1 heeft in de ochtend 2 onderdelen op C uitgevoerd. Op de tumbling werd een unieke 3e plaats gehaald en plank ging erg goed en werd beloond met een 2e plaats. In de middag werden er wat foutjes gemaakt op de trampoline, mar op minitramp pegasus werd een 3e plek behaald.

De senioren, Els, Heidi, Jantine, Vera, Annemarie, Ilse, Anja, Annelien, Rowi. Ze moesten het helaas zonder Berdien en Jacquelien doen vandaag. Op tumbling kwamen ze uit op C niveau en behaalden een keurige 2e plaats. Plank op Blijn ging erg goed, helaas geen prijs, maar erg tevreden. Op tafel en trampoline vielen ze net buiten het podium. Op minitramp pegasus B niveau werden ze verdienstelijk 3e. De trainers Robert de Graaf, Melanie Webbink, Monique Wild, Iris van Huizen en Michelle Marsman hebben genoten deze dag en zijn wederom trots op alle meiden en hun inzet.

 

Jongens Springgroep

De junioren van de jongens springgroep kwamen op 3 onderdelen uit in het C-niveau. Hidde, Wouter, Thijmen, Max, Otmar en Jelmer presenteerden zich netjes in hun nieuwe outfit. Ze hebben laten zien dat ze hard getraind hebben en de resultaten waren er zeker. Af en toe een klein foutje, maar samen herstelden ze zich goed. Op de onderdelen minitramp, minitramp pegasus en plank pegasus werden ze alledrie 1e  en hebben daarmee de concurrentie achter zich gelaten. Ruben Aalderink en Jacquelien Smit waren dan ook erg trots.

 

Bekijk hier alle foto’s