Skip to content

Springgroepen KEV Vriezenveen 29 prijzen en tien Overijssels kampioenen rijker

groepsfoto-ochtendOp zaterdag 7 juni werd in Dedemsvaart de individuele springwedstrijd gehouden voor springers geboren in 2001 en ouder. Hieraan deed KEV Vriezenveen ook weer met een groot aantal leden mee. Waren de resultaten vorige week al super, dit weekend deden de oudere springers er nog een stapje bovenop.

Op 4 toestellen konden de springers hun kunsten vertonen, te weten op minitrampoline, mini-springtoestel, tumbling springen en dubbele trampoline. Omdat het per toestel gaat hoef je niet op alle onderdelen mee te doen. Het niveau lag deze dag hoog, maar daarin kunnen de springers van KEV goed mee. Sterker nog… Qua moeilijkheid zijn er maar weinig andere verenigingen die aan het hoge springniveau van KEV konden tippen. Dat de uitvoering af en toe iets minder is, is dan ook niet zo erg, want zo’n wedstrijd gebruik je vaak ook om nieuwe sprongen uit te proberen voor het volgend seizoen.

groepsfoto-middagDe heren van Ruben Aalderink lieten keurig uitgevoerde sprongen zien en ook de meiden van Robert de Graaf en Melanie Webbink deden het super goed op de springonderdelen en lieten zich niet uit het veld slaan in het grote deelnemersgeweld.De meiden van de springselectie van Yvonne Omvlee, Angelique Smit en Renate Büter lieten zien wat ze in hun mars hebben en dat ze goed op weg zijn naar volgend seizoen qua moeilijkheid van de sprongen. Omdat deze wedstrijd in het Pinksterweekend werd gehouden konden een aantal leden ook niet meedoen, maar dat mocht de pret niet drukken.

10 Overijsselse kampioenen rijker en maar liefst 29 prijzen gingen mee terug naar Vriezenveen. De wedstrijd verliep ondanks de hitte enorm soepel en de organisatie werd dan ook bedankt voor een fijne wedstrijddag.

Hieronder een overzicht van de prijswinnaars:

Tumbling: BDSE1 1e pl. Jesse Cornelissen, ADJU2 Lorraine Mantiri 1e, ADSE2 Ingrid Fokke 3e, ADSE1 Lisann Starke 4e en Eline Groen 1e.

Dubbele trampoline: ADJU2 Marjet Egberts 2e, ADSE2 Emma van het Spijker 1e, ADSE1 Eline Groen 1e en Lianne Schoenmaker 3e; BDJU1 Kaylee Klos 2e, BDSE1 Cheryl Uitslag 3e

Mini-springtoestel: BDJU3 Jody Goosselink 5e, ADJU2 Lorraine Mantiri 1e en Marjet Egberts 2e, BHJU1 Max Scholten 1e en Hidde Meintema 3e, ADSE2 Ingrid Fokke en Karlien Torny 3e, ADSE 1 Eline Groen 1e

Minitrampoline: BDJU3 Jody Goosselink 1e, ADJU2 Lorraine Mantiri 1e, Marjet Egberts 2e en Eline Grol 3e; BDJU2 Lotte Stegeman 4e; BHJU1 Max Scholten 1e; ADSE1 Eline Groen 1e,Iris van Huizen 2e, ADSE2 Ingrid Fokke 3e;BDJU1 Kaylee Klos 2e