Skip to content

Springselectie KEV sluit seizoen af met medailleregen

Op zaterdag 22 juni vonden de laatste springwedstrijden van het seizoen plaats tijdens de open hoekse springkampioenschappen in Hoek van Holland. KEV ging dit weekend met een select groepje naar deze wedstrijd toe. 15 meiden van de springselectie deden hieraan mee. Het is een individuele wedstrijd welke gehouden wordt over 6 toestellen. Op vrijdag zijn de meiden en leiding al afgereisd naar Hoek van Holland zodat ze fris aan de start konden verschijnen.

En fris was het wel.. Op vrijdagavond werd nog een avondwandeling gemaakt op het strand aldaar. De meiden sliepen in de lokale gymzaal. Veel slaap kregen ze echter niet aangezien midden in de nacht het alarm af ging. Dit was enorm schrikken en na ongeveer een uur kwam er ook nog eens een beveiliger het pand in om de boel te checken. Na een korte nacht werd er met z’n allen ontbeten en daarna richting de sporthal om hun kunsten voor de laatste keer van het seizoen te showen.

Het was al een geweldig seizoen, zeg maar liefst , het beste seizoen voor de springselectie ooit, maar ook hier werden nog eens de benodigde prijzen meegenomen naar huis. Hieronder volgt een overzicht van de behaalde resultaten. Marjet Egberts nam maar liefst 5 medailles mee naar huis en Lorraine Mantiri won maar liefst 3 x goud.

De meiden kregen complimenten van andere leiding en juryleden over hun nette manier van presenteren en sprongen en er werd gezegd dat we veel talent in huis hadden. Dit wisten wij natuurlijk allang, maar het blijft altijd leuk om te horen.

Kast – Plank: jeugd A niveau: 2 Marjet Egberts , 4 Lorraine Mantiri; dames senioren A Carmen den Drijver

Mini-springtoestel: Jeugd A niveau: 1 Lorraine, 2 Marjet , 5 voor Tessa Hilberink en Marlin Krikken; dames senioren A: 3 Iris ter Beek; junioren A 2 Eline Grol.

Dubbele trampoline: Jeugd A 1 Marjet, 2 Danique Smelt

Minitrampoline: Jeugd A 1 Lorraine, 2 Marjet , 3 Danique, 4 Marlin Krikken en 5 Anne Kleinjan; Junioren A niveau 1 Emma Bonke, 2 Marell Wilharms

Airtumbling: Jeugd A niveau 1 Danique, 2 Marjet, 3 Marlin, 4 Tessa. Junioren A niveau: 1 Lisanne Smelt. Senioren A niveau 3 Anouk Berkhoff

Tumbling: Jeugd A niveau 1 Lorraine, 2 Marjet, 3 Tessa, 4 Marlin, 5 Danique. Junioren A niveau: 1 Lisanne , 3 Emma en dames Senioren A 1 Ingrid Fokke

Aankomend weekend kunt u de springselectie nog bewonderen tijdens de 2 jaarlijkse uitvoering van KEV. 3 voorstellingen in 2 dagen. Daarna volgt nog een afsluitingsweek en is dit seizoen voorbij.

Na de zomervakantie zullen de teams in nieuwe samenstelling gaan trainen voor het volgende seizoen. Of dat weer zo’n goed seizoen mag worden is altijd afwachten, maar dat iedereen er weer vol overgave aan zal beginnen is een feit.

De leiding Yvonne Omvlee, Angelique Smit – Nijen Twilhaar en Renate Büter – Nijen Twilhaar zijn trots op de inzet van alle meiden,en blij met de support van de ouders, die meerijden naar trainingen en komen aanmoedigen tijdens wedstrijden. Een bedankje hiervoor is wel op zijn plaats.

groepsfoto hoek van holland