Skip to content

Wij kijken terug op een geweldige uitvoering!

Afgelopen weekend was het dan eindelijk zover. Na weken van oefenen en repeteren konden alle leden eindelijk de ingestudeerde nummers aan al hun familie en vrienden laten zien.

Tijdens de tweejaarlijkse uitvoering wordt zo, op een leuke en feestelijke manier, een indruk gegeven van wat er zoal wordt geleerd op de wekelijkse lessen bij KEV Vriezenveen.

De uitvoering begon vrijdagavond 28 juni om 18.30 uur in sporthal de Stamper. Tijdens dit avondprogramma’s traden alle KEV-leden van groep 5 en ouder op. Op zaterdagavond 29 juni werd vervolgens hetzelfde programma nogmaals uitgevoerd. Toeschouwers konden daardoor kiezen om de vrijdag- of zaterdagshow te bezoeken.

De avond startte met een openingswoordje waarin de aftredende voorzitter, Joost Julsing, de komst van de nieuwe voorzitter, Rene Grol, aankondigde.

Daarna volgden een lasershow en een veelzijdig openingsnummer. Tijdens dit nummer, dat werd uitgevoerd op een muzikale versie van het nummer “Rood” van Marco Borsato, werd van elke discipline een kleine preview gegeven. Zo kreeg het publiek een alvast voorproefje op rest van de avond………

Klik hier voor het hele bericht over de uitvoering

IMG_9767